Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan Løp på asfalt

Racing en bil eller motorsykkel på en asfalt sporet er vanlig i de fleste moderne racerbaner. Hvis sporet er godt vedlikeholdt, og jettegryter ikke florerer, kan racing skje til betydelig høye hastigheter, selv når det er vått. Mer avhenger av ferdighetene til føreren og beslutningstaking mens du kjører eller sykler, men ved hjelp av godt utstyr hjelper betraktelig også. Du trenger
Dedicated racing kjøretøy
New dekk
Utility tape
Trailer
Vis flere instruksjoner
en

Skaff en bil du kan tilegne til racing enten det er bil eller motorsykkel. Tune opp bilen slik at det kjører riktig når du begynner racing. Bytt ut dekkene med splitter nye, slik at du har trekkraft på asfalt spor. Fjern eller helt tape over dine signallys med tykk verktøyet tape slik at de ikke bryter på banen og forårsake skade.
2

Finn en racerbane for din type kjøretøy i ditt lokale område ved hjelp av telefonboken, henvisninger fra en del butikker eller på Internett. Transportere kjøretøyet til den gitte spor via en trailer på en åpen praksis dag.
3

Møt sporet manager når du kommer på banen og få en rask innføring om alle spor regler . Betale inngangsbilletten for dagens bruk. Parkere bilen i pit-området og prep det for sporet.
4

Walk sporet før bruk perioden begynner. Ta mentale notater om de forskjellige kurver og hvordan det forrige sporet mønstre inn i kurven og avsluttet den. Merk deg hvor det er tegn til skade på asfalt spor som kunne signalisere problemområder kjøring områder.
5

Start første løp av dagen med begynnelsen klassen slik at du ikke vil bli presset til å kjøre fortere av mer erfarne sjåfører. Ta din første tur rundt asfalt spor sakte slik at du forstår hvordan det føles, hvordan bilen fungerer og hvor grensen for din komfort er. Prøv å gå raskere når du føler deg mer komfortabel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92614.html

Previous:
Next:

Hot Rods