Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan bygge en gate Stock Class Drag Bil

Drag racing er en populær sport fordi det kan være lett å komme inn og en måte å kjøre fort lovlig. De fleste dra racing spor har en klasse som heter «Street Stock" der bilene er enten street legal eller nesten street legal. Dette er en passende klasse for deg hvis du er en begynnelse drag racer, fordi du slipper å dikte spesielle deler. Du kan starte med en gate bil og bare endre den til å gjøre det raskere. Instruksjoner
en

Kjøp en relativt rask bil å bruke som en base for din gate lager klassen dra bilen. Tenk Ford Mustanger eller Chevy Camaros hvis du ønsker en amerikansk-laget bil, en Honda Civic eller Toyota Corolla kunne brukes til import racing. Så lenge det ikke er en spesialbygd drag bil som en rail eller "morsom" bil, bør det være lovlig i en gate lager klassen.
2

Outfit kjøretøyet med sikkerhetsutstyr. Legg til en racing sete og sele på minimum. Installer en roll cage eller veltebøyler for ekstra sikkerhet, og har en profesjonell installere veltebur i bilen. Annet enn hjelmen, er veltebur det eneste som vil beskytte deg hvis bilen knipser opp ned.
3

Bestem om du vil legge til en lystgass system. Når dette ganske inert gass pumpes inn i drivstoff linjene i en gate lager drag bil, får bilen en nesten umiddelbar økning av hastighet. Legg til en av disse systemene på bilen din for den største økningen i hastighet for minst mulig penger. NOS er den mest kjente merkevare, men du bør også vurdere kits fra beslutningstakere som Nitrous Express og Holley.
4

vurdere en kompressor. Forstå at disse enhetene øke lufttrykket i bilens forbrenningskammeret, som øker effekten av bilen. Ifølge Turbowhistler, kan en kompressor legge til, "46 prosent mer hestekrefter og 31 prosent mer dreiemoment."
5

Endre dekk til racing slicks om de er lovlige i dine spor gate lager klassen. Disse dekkene matcher deres navn som de har ingen slitebanen. De øker trekkraft av mange, men er ikke Department of Transportation street legal på grunn av mangel på slitebanen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92698.html

Previous:
Next:

Hot Rods