Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan bygge en T-Bucket Top

T-bøtte topper kan vanligvis installeres i litt mer enn en helg, og kan oppnås ved hjelp av typiske elektriske kanal. Fordi kanalen er galvanisert, vil den forbli rust-fritt i mange år. For å installere en T-bøtte toppen, vil du først må bygge de to primære skinner på lerretet topp støtte, noe som krever en slange bender. Scratch bygge en topp for en T-bøtte er ikke en enkel prosess, og du kan finne at mye prøving og feiling er nødvendig før toppen vil passe riktig. Det vil imidlertid dette tillate deg å si at du gjorde det selv. Du trenger
Galvanisert metallrør
baufil
Conduit bender
Conduit T-kryss
Ford Model T tak montasjeflens
3/8-inch stasjonen socket set
T-bøtte lerret tak materialet
Vis flere instruksjoner
en

Skjær en lengde av galvanisert rør til en lengde på ti meter og en annen lengde på rør til seks meter med en baufil. Når du bygger toppen, støtter som strekker seg horisontalt over toppen av kjøretøyet må ha samme bredde som frontruten.
2

Produsere to 90-graders svinger i cut galvaniserte rør for å skape et par av C-formede rør med sentrum delen av "C" samme bredde som frontruten
3

Slide en kanal T-kontakten over endene av de 10. - foten kanal og skru det fast med en pipenøkkel slik at det er om lag åtte inches fra kurven på hver side av røret.
4

Sett endene av den minste av de to C-formede rør inn i den tredje åpningen av T-kontakten og skru det fast med en pipenøkkel.
5

Fest par T-bøtte topp festebraketter til sidene av T-bøtte. Disse beslagene monteres rett bak dørene på T-bøtte på høyre og venstre side med bolter og muttere.
6

Bolt den store, C-formet rør av T-bøtte toppen til to festebraketter. Hver av de to åpne endene av C-formet rør lysbilde i den roterende bar på monteringsbraketten, og deretter er sikret på plass med en bolt.
7

Stå på førersiden av bilen . Den største av de C-formede rør skal plasseres på to. Den minste av de C-formede rør bør plasseres på 10:00. Stram alle de forbindelsesskruene av de to C-formede rør med en 3/8-inch stasjonen socket sett.
8

Foreta monteringen bar som vil koble lerretet topp til frontruten. Denne består av to lengder av trevareforretning måler en tomme av to inches festet sammen med bolter for å skape et enkelt stykke to inches kvadrat. De bør være av samme lengde som bredden på frontruten. Lerretet av de beste klemmer mellom disse to stykker av trelast.
9

Installer lerretet toppen på T-bøtte ved å legge den over frontruten ramme og C-formede støtter. Sett på basis av lerretet topp til den øvre del av T-bøtte kropp. Noen topper bruk snaps for dette, mens andre kan være festet til kroppen.
10

Fest den fremre delen av lerretet topp til vinduskarmen av T-bøtte, gjør sikkert at lerretet er trukket stramt. Når du gjør dette, rull montering bar over seg selv mot fronten av bilen, slik at du ikke kan se hardwood fra utsiden av bilen. Frontruten og lerretet bør oppfylle for å gi et glatt utseende. Dobbeltsjekk alle dine forbindelser for å være sikker på at toppen er tett før du prøver å kjøre bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92619.html

Previous:
Next:

Hot Rods