Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Regler for en NASCAR Pace Car

The National Association for Stock Car Auto Racing (NASCAR) begynte å kjøre løp i 1949. Det finnes mange forskjellige merker, modeller og design av racerbiler på en NASCAR racerbane. Tempoet bilen fungerer som et sikkerhetsnett bil, så vel som et salgsfremmende element og derfor må følge bestemte retningslinjer for å oppfylle sine plikter på racingbanen. Posisjon

Tempoet bilen er plassert foran alle de andre racerbiler i begynnelsen av løpet, alle de andre bilene linje opp i riktig startrekkefølgen bak det. På alle race starter eller starter på nytt, fører tempoet bilen flokken av biler mens du går 55 mph.
Safety

Tempoet bilen brukes som safety car. I tilfelle av rusk på banen, en ulykke eller uønsket vær, er en gul advarsel flagget hevet. Tempoet bilen trekker deretter ut på banen fra pit veien. Tempoet bilen er utstyrt med blinkende gule strobelys som signal for racerbiler å bremse ned på grunn av et sikkerhetsproblem. Når problemet er løst, vil tempoet bilen slå av blinkende lys og fortsette å lede racerbiler for en runde til før det grønne flagget er droppet på startlinjen. Tempoet bilen deretter går tilbake til pit veien og rase gjenopptas.
Red Flag

Under et rødt stopp flagg, racerbiler linje opp bak tempoet bil. Ingen biler er tillatt å passere tempoet bil eller noen annen bil i løpet av denne tiden, biler som blir straffet, kanskje måtte gå til slutten av linjen av racerbiler
Speed ​​
.

Tempoet bil kan ikke gå fortere enn 55 mph. Dette er for sikkerheten til tempoet bilfører og andre drivere på banen under en gul eller rød advarende flagg.
Promotional Plikter

Tempoet bilen er et kampanjetilbud elementet. Tempoet bilens merke og modell er utpekt av sponsor som er fremme løpet. Den bilprodusenten som er sponser den aktuelle rase har en signatur bil for slike hendelser. Året av bilen vil være inneværende år at det blir kjørt i, vanligvis for å vise en ny modell av bilen. Tempoet bilen er vanligvis drevet av en lokal kjendis eller pensjonert driver, eller har den personen som passasjer.
Pit Road Ansvar

Tempoet bil må kjøre på pit fartsgrenser mens i dette området for å signalisere til de racerførere hvor fort de kan gå i dette området. Hvis racerførere gå for fort i dette området, kan det være straffer, for eksempel tap av nåværende posisjon i løpet eller en straff kjøre gjennom pit veien under løpet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92678.html

Previous:
Next:

Hot Rods