Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan lage en Drag Racing Car

Mens du kan dra rase alle typer kjøretøy, vil en dedikert drag racing bil må endres fra et lager konfigurasjon. En drag racing bil vil trenge ytelse modifikasjoner for at det skal være konkurransedyktige og sikkerhet endringer for å gjøre det trygt å rase. Hvis du vil opprette en drag racing bil, må du forplikte mye tid og penger til prosjektet. Til slutt, men vil du ha spenningen av å være i stand til å rase dine egne drag bil. Du trenger
olabil
Racing dekk
Roll bur
Racing sete og sele
Lystgass system
Supercharger
Vis mer Instruksjoner

1.

Kjøp en olabil som base for din drag racing bil. Mustangs, Camaros og ladere er populære alternativer for mellomtoner amerikansk-laget biler. Honda samfunnskunnskap og Subaru Imprezas er populære biler for import racing. Den type bil du velger bør matche den type racing du skal gjøre.
2

Installer et veltebur i bilen. En veltebur er en viktig del av sikkerhetsutstyr i alle drag racing bil, som det er hva som vil beskytte deg i tilfelle en velt under et løp. Med mindre du har betydelig sveising erfaring, er det best å få dette gjort profesjonelt. De rørbøyninger og sveiser trenger å beholde sin styrke for å være effektive.
3

Utveksling din lager sete og setebelter for en racing sete og sele. I tilfelle av en rollover eller hard påvirkning, denne type sete og sele vil bidra til å holde deg tryggere enn aksjen sete og tilbakeholdenhet.
4

Bytt treaded road dekk med glatt racing dekk. Fordi racing dekk har ingen slitebanen, er de i stand til å bedre grep sporet, disse dekkene, men er ikke street legal. Hold lager dekk og re-installere dem etter løpet hvis du har tenkt å kjøre bilen på gaten også.
5

Legg en lystgass system til motoren din. Ifølge University of Bristol, lystgass, "gir mer effektiv forbrenning av brennstoff-bufferene nitrogen økt sylindertrykk styre forbrenningen og den latente fordampningsvarme av N2O reduserer inntakstemperaturen." Disse tingene kombinert gjør at motoren til å akselerere raskere for korte perioder av gangen.
6

Bestem om du ønsker å installere en kompressor på drag racing bil. En kompressor øker motorens kraft ved å tvinge luft inn i motorens forbrenningskammer, forårsaker brensel som skal brennes raskere. Dette er en kostbar oppgradering, men vil legge betydelig makt til bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92662.html

Previous:
Next:

Hot Rods