Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan bygge en 1932 Ford

USAs kjærlighetsforhold med bil dateres tilbake til dagene av Henry Ford og den første Model A. Hot rodding ble født som retur veteraner fra 2. verdenskrig kom hjem utstyrt med metallplater og mekaniske ferdigheter lært mens servering utenlands. I dag ønsket om å bygge og justere bilene eksisterer fortsatt. Selv om Honda Civic ser ut til å bli den nye hot rod, for purist, er det 32 ​​Ford den ideelle stykke for et prosjekt drømme bilen. Du trenger
Metall brems
Floor jack
Jack står
Engine heise
Sveising utstyr
Kniven
Målebånd
Fryseposer
Momentnøkkel
Fakling verktøy
Tube bender
Kombinasjonsnøkkel satt
Socket satt
Ratchet
String
Black markør
Flare mutter fastnøkkel
Autoriserte blåkopier
Torque spesifikasjoner ark
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør arbeidsområde og organisere en plass å sette opp din bygge. Kontroller at du har god plass til å bevege seg rundt. Hvis dette er ditt første bygge, bruke en prefabrikkert ramme som har vært profesjonelt preparert for bolt-on installasjon. Legg ut delene i rekkefølgen av installasjonen: start wtih hjuloppheng foran forsamlingen deretter flytte til baksiden av bilen. Bruk av en hydraulisk jekk etasje for å heve rammen høy nok til at to bukker under den fremre ende av rammen. Gjenta dette for den bakre. Installer bladfjærer ved å justere maljer av kildene til de utpekte ramme mounts funnet i skissene av din prefabrikkerte rammen. Monter skruene (to på hver side) tre deretter mutterne et par svinger for hånd. Kontroller klaring og sørg fjærene er riktig justert. Finjustere eventuelle justeringer deretter i henhold til spesifikasjonene.
2

Plasser aksel montasje på gulvet jack pad deretter heve den opp på bladfjærer, og feste foten til våren med U-bolter og levert nøtter. Ikke dreiemoment på dette tidspunktet. Mål fra midten spindelen til rammen med et målebånd. Den akselenhet kan ha til å skyves til venstre eller høyre n begge retninger inntil measurments kamp på begge sider av rammen. Med den fremre aksel montasje centerd, i henhold til spesifikasjonene. Gjenta de samme trinnene for bakakselen forsamlingen.
3

Plumb bremseslanger. Når du installerer bremseslanger, bare bruke de riktige tube-bøyeverktøy å forhindre knekk av bremseslanger. Bruk et rør kutter til å kutte linjen da dette vil sikre rene, selv kutt. Også en fakkel verktøyet vil være nødvendig for å produsere dobbelt-blusset bremseslanger på alle tilkoblinger. Alle produsert bremseslanger må være dobbelt-blusset og er i samsvar med ISO-regelverket. Koble alle linjer til sine spesifiserte komponenter, ved hjelp av en fakkel skiftenøkkel for å hindre avrunding av bluss nøtter.
4

Torque dekket og hjulenhetene. Senk bilen til bakken og bruke blokker for å sikre den.
5

Bruk en motor heise å senke motor og girkasse ned mellom rammeskinnene. Trekk alle festene, skyver drivakselen på kilene av overføring og koble U-ledd til åket av bakre differensial.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92637.html

Previous:
Next:

Hot Rods