Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan Wire en Volt Meter i en bil

Å kjøre en bil krever en enorm mengde ansvar. Holde øynene på veien og være klar over trafikken er bare halve jobben. En sjåfør må også overvåke bilens ytelse. Tolke hva motoren sier til deg gjennom sine bevegelser og lyder er også en funksjon av en ansvarlig driver. Heldigvis finnes det noen få kvalitet ettermarkedet leverandører som bidrar til å gjøre motoren overvåking enklere. For eksempel, er en god måte å finne ut status for bilens ladesystem å koble en volt meter inn i systemet. Du trenger
Volt meter og monteringssett
Wrench
selvgjengende skruer
Bormotor
skrutrekker bit
Wire stripper
Presstang
Vis flere instruksjoner
en

Sett på parkeringsbremsen. Åpne panseret. Ta ut batteriet jordkabel ved å løsne bolten med en skiftenøkkel.
2

Monter måleren. Åpne din måleren pakken og inspisere innholdet. Du vil ha volt meter gauge, måleren bolig (festebrakett), monteringsutstyr, wire og retninger. Les instruksjonene på montering av måleren. Finne et sted å plassere måleren hvor det lett kan sees (langs bunnen av dashbordet er ofte best). Hold huset mot dashbordet og plassere en selvborende skrue gjennom montering hullet. Med en skrutrekker bit låst inn i drill motor, kjøre skruen inn til det er stramt. Gjenta denne prosessen for den andre montering hullet.
3

Wire den positive siden av måleren. Kjør den positive ledningen fra måleren gjennom brann vegg. Brannen veggen er den delen av bilens kroppen som skiller passasjerene fra motorrommet (under dashbordet). Skyv ledningen gjennom en eksisterende maljen og koble den til den positive batteripolen ved stripping enden av ledningen med en wire stripper og pressing på en terminal ende (inkludert i monteringssettet). Koble denne terminalen til den positive batteriet innlegget og trekk til med en skiftenøkkel.
4

Wire bakken side av måleren. Kjør bakken ledningen fra måleren til motorblokken. Løpe ledningen gjennom den samme maljen i brannen vegg og strippe enden av ledningen med rektifiseringen. Crimp en terminal enden på ledningen med crimptång. Fest denne ledningen til motorblokken ved å løsne en bolt, sette terminalen på bolten og skru den med skiftenøkkel din.
5

Koble til batteriet. Plasser den negative kabelen tilbake på batteriet og skru det fast med en skiftenøkkel. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92641.html

Previous:
Next:

Hot Rods