Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Sammenlign Kvalitet for Struts

En av de beste måtene å tilpasse bilen som passer din håndtering og ride egenskaper er å installere struts som dekker dine behov. Struts dempe en tøff tur, men også direkte påvirke håndtering. Hvis spankulere har valving (interne komponenter) som raskt mykne turen - ideelt for en luksuriøs bil - håndtering er redusert. Fastere struts presse dekkene tilbake på veien raskere. Dette hjelpemidler i å håndtere for sport kjøring og road rally. Instruksjoner
en

List de ideelle egenskaper du er ute etter i et nytt sett med struts. Strut utvalget er alltid et kompromiss mellom kjøreegenskaper. Struts endre støt og suspensjon belastning fra bremsing og svinging inn i varmen, så de mykere spankulere, jo mindre levealder det vil ha. De mest populære struts er mid-range, som utfyller både ride og håndtering.
2

Narrow ditt valg basert på oljefylte struts eller gass-ladet struts. Gass-ladede avstiverne er dyrere, men har en større levealder. Den olje eller gass er det mediet som absorberer varmen som genereres i løpet av kjøringen. Gass avgir denne varmen raskere. Gitt tid og kostnader å installere nye struts, er et bedre valg gass-ladet hvis du har tenkt på å holde bilen over lengre tid.
3

Velg dine nye struts og kjøpe dem, tar hensyn til produsentens rykte og garanti. Bedre produsenter tilbyr gode garantier og vil adressere og løse problemer raskt. Noen spankulere produsenter, slik som Koni, tilbyr high-end produkter, men de er vanligvis ikke tilgjengelig på lokale deler butikker. Mainstream produsenter, for eksempel Monroe eller Gabriel, tilby kvalitetsprodukter for normale kjøreforhold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92120.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars