Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik tilpasser din egen Nissan 240SX

Nissan 240SX har vært en favoritt utgangspunkt for sport kompakt bil-tunere siden introduksjonen for 1989 årsmodell. Enten du setter bilen opp for drift, lineær hastighet eller rett og slett som en mer "streetable" - eller endring - bil, kan din Nissan 240SX bli en potent maskin. Kjenn dine generasjoner: den 1989 til 1994 bilen er kjent ved sitt chassis-kode S13, mens 1995-1998 biler bære S14 navn. Bumping makt til en mer spennende nivå er mulig gjennom bolt-on oppgraderinger hele veien gjennom motor bytteavtaler med tilpassede Turbocharging systemer. Instruksjoner
en

Oppgrader S13 eller S14 240SX hjul og dekk for noe mer aggressive. Dette er spesielt viktig dersom bilen er en første generasjons 240SX, som lager hjul er spesielt tung. 16-tommers hjul er ideelt som noe større er sannsynlig å være tung nok til å påvirke ytelsen. Jo lettere jo bedre, med riktig forskyvningsområde være mellom 40 mm og 44 mm. Som for dekk, ikke skimp på kostnader, spesielt hvis du skal gjøre noen alvorlige ytelsesproblemer modifikasjoner. Gå for sommer sport dekk med minst en "H" speed rating, med mindre allværs-ytelse er en faktor.
2

Utfør flere bolt-on oppgraderinger med lave kostnader og relativ enkel søknad. Dette er arbeid du kan gjøre selv med en viss grad av mekanisk kunnskap. Den 240SX sin ECU kan skiftes ut eller reflashed for en mer aggressiv melodi. Bilens lager luft inntak systemet skal byttes til fordel for en skjermet kald luft inntak. Erstatte aksjen lyddemper med friere puste enhet. Disse mer enkle oppgraderinger vil tilby en beskjeden ytelse økning og vil klare bilen for mer omfattende tilpasning.
3

Endre suspensjon foringer til polyuretan enheter. Sjokkene bør byttes ut for noen greie seg med justerbar demping priser. En avstiverstag og en stivere bak anti-roll bar vil også hjelpe nivå ut ting for å øke 240SX sin svinger grenser. For S14 biler, var en limited-slip differensial som ekstrautstyr. Hvis bilen ikke er utstyrt som sådan vil bytte differensialen seriøst hjelp med hjørne exit fart og i drift.
4

Bytt 240SX-aksjen KA24-serie motor for SR20DET motor funnet i japansk innenriks-markedet Nissan Silvia eller en av flere andre Nissan biler. Den SR20DET er ikke for dyrt og vil bolt rett inn i bilen. Det er den enkleste 240SX motor swap som understellet er designet for å imøtekomme denne motoren. Med ingen andre endringer, vil en SR20DET heve bilen over 200 hestekrefter. Motoren er holdbare og er klar for mer aggressive Turbocharging oppsett. Det er en mye bedre idé å gjøre swap enn å investere for mye penger inn i aksjen KA24.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92097.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars