Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan øke Hestekrefter på en Golf Mk4 GTI Turbo

Den fjerde generasjon Golf GTI, kjent som MKIV, er en av de beste GTIs at VW har gjort gjennom årene. Etter å ha mistet tomten litt med tredje generasjon GTI, returnerte MKIV til GTI sine røtter ved å være morsom å kjøre Kombi. En del av klagen er den turboladede 1,8-liters motor som var tilgjengelig 1997-2006 modeller. Det var to varianter av denne motoren, den 138-hestekrefter versjon og en kraftigere 178-hk versjon. Begge motorene tar godt til modifications.Like mest turboladede biler, er denne motoren perfekt for tuning. Det er lett å komme over 200 hk, og det har vært MKIVs bygget med over 500 hk. GTI sjåfører kan ta en rekke tiltak for å få flere hestekrefter ut av sin modellen. Instruksjoner
en

En av de mest vanlige og effektive ruter til å få mer strøm fra en 1.8T motor er ved å ha ECU (Engine Control Unit) reflashed. Dette endrer tenning og drivstoff maps til en mer aggressiv kurve samt heve rev-limiter og topp-hastighet guvernør. '99 Til 2001 biler vil ende opp med 195-200 hestekrefter, og modellen årene 2002 og senere vil innse om 220 hestekrefter. Selskaper som Neuspeed tilbyr denne tjenesten (som krever at de har ECU fra bilen) for ca $ 400 (alle priser per september 2009).
2

Du kan også bytte ut restriktive lager inntak på 1.8T med en kald luft inntak som den som Evolution Motorsport tilbyr for $ 189. Dette legger en annen 8-12 hestekrefter. V-Flow inntak, for $ 299, legger 10-15 hestekrefter. De fleste selskaper som gjør deler til GTIs tilbyr inntak.
3

Turbocharged biler ha stor nytte av en fri flyt, større diameter eksos, og GTI er ikke annerledes. En ettermarkedet eksos fra et selskap som APR er vanligvis god for en annen 10-15 hestekrefter.
4

Heat er fiende av hestekrefter, slik at en større intercooler er en god idé også. Ved å gi mer kjølig luft til turbo, får motoren mer hestekrefter. Legge til en intercooler er også et viktig skritt hvis du bestemmer deg for å få en større turbo.
5

Langt den største gevinsten i hestekrefter på en 1.8T motor kommer når den relativt liten fabrikk turbo er erstattet med en større turbo. GReddy gjør en turbo kit som bruker en TD04H-19T turbo med en større turbin og kompressor hjul. Dette er også den dyreste oppgraderingen og går over $ 3000, ikke inkludert installasjon. Turbo kits vanligvis kommer med en programvareoppdatering til større injektorer gi riktig mengde drivstoff samt eventuelle tilhørende slange og olje linjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91663.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars