Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan lage din egen Hood Scoop

Hetten scoop ble utviklet som en måte å øke luftstrømmen rundt forgassere av motorer i tidlig modell muskelbiler og street rods. Med en åpning som pekte fremover eller tilbake, definert en hette scoop bilen og dens sjåfør. Du kan legge til en egendefinert utseende til en vanlig dekslet ved å lære hvordan du lager din egen hette scoop. Bare finne den rette donor bilen, og du kan installere en ny hette scoop på din bil eller lastebil på en dag. Du trenger:
Donor hette
Marker
Små jeksel
Cutting wheel
Glassfiber stoff
Glassfiber harpiks
Glassfiber harpiks activator
Målebånd selg Electric drill
1/16-inch boret
3/16-inch nagler
Rivet pistol
Sliping hjulet
Factory-matchet maling.
Spray pistol
Vis mer Instruksjoner
en

Søk donor kjøretøy som befinner seg innenfor en reddet auto virksomheten. Se etter klassiske hetter eller omsluttet fendere og lys. Lag din egen hette scoop fra en donor kjøretøy som har en unik stil som ville passe godt sammen med din eksisterende hette montering.
2

Fjern en del av panseret eller kroppen panel som er større enn den endelige størrelsen av den egendefinerte hette scoop. Bruk en markør og målebånd for å skissere en like målt rektangel eller firkant. Hvis bruken av en gammel frontlys sammenstillingen vil bli brukt, måle like sider og utpeke utskjæringen med en markør. Forlate auto berging tunet med bare stykket for å spare penger på prisen på den egendefinerte hood scoop. En batteridrevet cutting jeksel og hjulet vil gjøre utvinning lett på stedet.
3

Skjær en liten trekant i bakrommene to hjørner av donor hood scoop. Disse kuttene vil tillate for sidene som skal bøyes ned ved 90 grader for sideveggene av hetten scoop. Mål avstanden fra den nye veggen base og overføre disse dimensjonene på oppgradering hette og mark. Sentrum panseret scoop riktig for den beste se.
4

Grind bort en 2-tommers plass av eksisterende maling fra oppgraderingen panseret utenfor den merkede posisjonen. Ikke slip fronten av hetten scoop. Bruk en sliping hjulet på begge sider og bak. Slipe bort en tomme av eksisterende maling på innsiden av de to sidene og bak linjen som vil bli panseret scoop vegger. Fjerne alt støv og rusk etter sliping og rengjør overflaten før påføring panseret scoop til kjøretøyet.
5

Cut ti 2-tommers strimler av glassfiber stoff ca 12 inches lang hver. Bland glassfiber harpiks og aktuator i en lav profil antenne som kan ta imot den fulle 12-tommers lengde på stoffet jevnt. Bland glassfiber harpiks i tre minutter før soaking glassfiber stoff.
6

Step skikken hood scoop på oppgraderingen panseret på markeringene som vil posisjonere panseret scoop riktig. Begynne å bruke glassfiber stoff gjennomvåt hvis glassfiber harpiks langs kantene av bunnen på innsiden av panseret scoop. Bruk to strimler til å skape en bro av glassfiber fra toppen av oppgraderingen hette til sideveggen av hetten scoop. Gjenta prosessen på ytterveggene av panseret scoop. Bruk opptil fire strimler av stoffet for å skape en glatt, jevn overgang fra toppen av hetten til den nye hette scoop. Gjør tykkelsen på stoffet tykk nok til å ha materiale til å sand bort for å få til en perfekt form og passform.
7

Tillat nye glassfiber sammensatte å stille inn og tørke i 24 timer. Tilbake til arbeid ved hjelp av en elektrisk drill og sliping hjulet for å få overgangen riktig i form. Begynn med kurs sandpapir og avslutt med en finkornet å polere den nye glassfiberoverflate. Bruk en shaper å matche det motsatte kroppen overgangen når du sliper. Bruk en cutout fra papp til å kjøre langs panseret scoop overgang å matche formen rundt det nye glassfiber søm. Når alle sømmer kampen, sliping gjort.
8

Mix primer maling og matchende farge maling i spray pistol beholdere som er koblet til en luftkompressor til å spraye det nye panseret scoop med en perfekt match av farger. Maskerer resten av hetten med maskeringstape og blokkering papir for å unngå over spray. Dekk med primer og la malingen tørke. Dekk med fire strøk med matchende maling og en våt sand av hele panseret etter at den nye malingen har tørket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91641.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars