Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan lage en Strut Tower Brace for en 1996 Honda Accord

The Accord har vært en svært vellykket bil for Honda siden etableringen i 1980. Men nylig, har tilpasset bil utbyggere tatt til tuning Accord til å bli en racerbil, vise bilen og autocross legende. En måte å modifisere disse bilene er å oppgradere håndtering evner. Siden kabinettet er en unibody design, kan forsterke de spankulere tårnene også stive understellet og gjøre bilen håndtere bedre. Du kan bygge din egen avstiverstag, men vil det ta dyktighet med en sveiser og erfaring i fabrikasjon. I dette eksempelet er prosjektet bilen en 1996 Honda Accord, men prosessen vil fungere på samme måte for andre avtalen også. Du trenger
MIG sveiser
posterboard
Saks
Drill trykk og metall borekroner
Metal band så
Målebånd
2 Heims ledd og låsebolter
bolter for å sikre heims leddene
Chop så med metall blad
Permanent markør
1-tommers 0,120 vegg DOM runde rør
2-tommers bred 0,120 vegg flat lager, en fot lang
3/8-inch skralle og socket sett
Tap og dø stille
Grinder med metall sliping plate
to 6-tommers firkantede biter av stål, 0,120 vegg
Vis flere instruksjoner

en

Skjær posterboard i to 6-tommers firkanter ved hjelp av saks.
2

Hold rutene på toppen av spankulere tårn og spore opp en mal med sprittusj. Du ønsker å lage en sirkel i papp, med karakterer for hull til hver av de tre spankulere bolter.
3

Overføre maler til 6-tommers stål flat lager med sprittusj og kutte ut mønster ved hjelp av metall båndsag. Du må kanskje rydde opp kuttene med en vinkelsliper slik at den ser glatt.
4

Bor hull for spankulere tårn boltene med drill trykk og metall borekroner.
5

Sikre metallplatene du nettopp opprettet for å spankulere tårn ved unbolting spankulere bolter fra kjøretøyet ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket sett.
6

Mål avstanden mellom to plater ved hjelp av et målebånd. Målet er å lage en bar som strekker seg over disse to stykker, men tømmer motorrommet. Du må også ha heims leddene montert på hver ende og nok fleksibilitet til å justere baren.
7

Mål avstanden fra sentrum av heims felles til omtrent halvveis ned gjenget krage av heims. Deretter multiplisere med to og trekke fra dette beløpet fra målingen. Dette vil være den totale bredden på strut tower bar minus heims leddene.
8

Skjær 1-tommers DOM tubing bruke et metall hogge så.
9

Tap endene av linjen ved hjelp av kranen og dø-apparatet. Sett den til samme gjengestigning som heims leddene du har valgt.
10

Træ heims ledd med låsemutrene inn i røret ved hjelp av hendene.
11

Hold stangen opp til midten av motorrommet og måle avstanden mellom metallplaten boltet til spankulere tårn og hvor du vil spankulere tårn å sitte. Avstanden bør være mindre enn 4 inches, ca.
12

Skjær ut fire matchende faner ut av 2-tommers bred stål flat lager ved hjelp av båndsag. Disse kategoriene skal være litt høyere enn målingen du nettopp laget med nok plass til å bore et hull i midten og bolt heims.
13

Bor hull i midten av fanene ved hjelp av drill trykk og metall borekroner.
14

Heftsveis kategoriene for å spankulere tårn parentes hjelp av MIG sveiser. Deretter bolt heims leddene til de to tappene på hver side, slik at alt passer. En tack sveis er en midlertidig sveis som lett kan brytes og er laget ved å sveise de to overflatene sammen for litt under et sekund.
15

skru fra hverandre spankulere tårn parentes og spankulere tårn bar med tre /8-tommers skralle og stikkontakter, deretter fullt sveise fanene til tårnene.
16

Bolt brakettene til tårnene, så avstiverstag til brakettene. Jobben er nå fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91682.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars