Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan spore kjøretøy med navigasjonssystemet

A Global Positioning System (GPS) er et satellittnavigasjonssystem, som sender signaler om at en GPS-mottaker plukker opp. Når mottakeren etablerer signal, kan du få tilgang til enhetens plassering i sanntid. Det er et nyttig verktøy for å finne og spore biler, og er tilgjengelig for både mobiltelefoner samt datamaskiner. Avhengig av hva slags programvare du handler, kan du være i stand til å spore retninger (på et kart) og hastigheten på bilen din. Du kan også være i stand til å se på bilens tidligere posisjoner. Instruksjoner
en

Kjøp en GPS tracking-enhet for bilen din. Mange bedrifter selger GPS-enheter for å finne biler, noe som inkluderer Teensurance, Zoomback og Tracking the World (se Ressurser). Du kan gå til hvilken som helst nettside du vil, bestille enheten på nettet og registrere deg for et navigasjonssystem service plan.
2

Plasser GPS tracking-enhet i bilen. Vanligvis, når du mottar enheten, foreslår produsenten en ideell beliggenhet i bilen, for eksempel strek i fremre eller bakre vindu. Enheten fungerer bedre når den har fri sikt for å motta satellitt signal.
3

Installer bilen sporing program (følger med enheten) på enten datamaskinen eller mobiltelefonen din. GPS-sporing programmer er nettbasert og du har tilgang til dem ved hjelp av telefonens nettleser eller PC. Naviger til nettleseren og skriver inn URL fra GPS-service selskap som du har registrert deg for en tjeneste plan.
4

Logg inn ved å skrive inn ditt brukernavn og passord. Nå kontoen åpner nettleseren, der finner du flere faner for hver funksjon /funksjon i GPS-sporing. Klikk på den relevante kategorien, for eksempel "Finn min posisjon" eller "Finn" for å se hvor bilen er i øyeblikket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91936.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars