Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan konvertere en sykkel til en Gas Motor

Motorisert sykler er blant de mest drivstoffeffektive biler. En sykkel med en liten 4-takts motor kan levere mer enn 200 miles per gallon og nå hastigheter på ca 35 mph. Best av alt, kan du konvertere sykkelen du allerede eier til en motordrevet sykkel - eller "moped" - for mindre enn 800 dollar. Sykkelen vil raskt konvertere til pedal strøm når du er på en enda karakter eller i nedoverbakke, slik at du kan presse drivstoffeffektivitet enda mer. Du trenger:
Målebånd
Drive Ring
Belt og Basse mount stropp
Safety dekselet
Front mount stropp
Liten bensinmotor (25 cc til 40 cc) med sykkel brakett og drivsammenstilling
Trigger throttle med vedlagte kabel
Engine drepe knappen og wire
4-i-1-tasten for ringer, eiker og tannhjul
muttere, bolter og skiver
Clutch knott
Zip bånd
Vis flere instruksjoner
en

Mål avstanden mellom bakre sykkel gaffel til eikene på bakhjulet. De fleste stasjonen hjul utstyret trenger ca 1 1/4 inches klaring fra gaffelen til eikene, målt ca 8 inches fra bakakselen mount. Hvis du ikke har denne klaring, må du velge en annen sykkel, eller ta kontakt motorens produsenten om måter å endre installasjonen.
2

Fjern bakhjulet på sykkelen, og plasser den sprocket-siden ned på en arbeidsbenk.
3

Juster stasjonen ringen slik at sporene i ringen er på linje med eiker på bakhjulet.
4

Plasser de 4-i-en nøkkel på utsiden av stasjonen ringen, slik at en eke passer inn i det lille spor på høyre side av nøkkelen. Plasser en skrutrekker gjennom hullet i toppen av nøkkelen, og bruke den til spaken nøkkelen opp slik at eiken smetter inn i sporet på ringen. Gjenta denne fremgangsmåten for eiken på den motsatte side av hjulet. Fortsett prosedyren med eiker på vekslende sider av hjulet, før alle eiker er engasjert i stasjonen hjul slots.
5

Plasser drivremmen rundt sporet i stasjonen ring og installere hjulet på sykkelen .
6

Fest de to montering stropper til motoren braketten med skruer og muttere
7

Løsne mutrene på bakakselen og slip den nedre montering mobilsmykke mellom mutter og yttersiden av den bakre gaffel. Pass på at stasjonen beltet er helt frem av stroppen, du må kanskje fjerne den fra drivhjulet for å gjøre dette. Fest aksel mutteren slik at den ligger tett inntil, men ikke stramt.
8

Installer drivremmen på motoren ved å kjøre den rundt hjulet på motorens drivaksel, mellom gir og spenning arm peiling. Installer remmen på stasjon ring - med spenning spaken i stilling OFF, holder beltet på venstre side av stasjonen ring som du guide beltet inn i beltet styr på stasjonen ring
9

Sett beltet på stasjonen. ring ved å holde den på venstre side av ringen og styring av beltet inn i beltet sporet på ringen. Motoren spenning spaken bør være i AV-posisjon for denne prosedyren.
10

Fest foran montering stroppen i bakkant av sykkelrammen, med samme bolt som festes enten bakskjerm eller bakre bryte calipers til rammen.
11

Stram akslede nøtter sikkert.
12

Fest sikkerhet dekke over spenning spaken, ved hjelp av den medfølgende vingemutteren. Kontroller at spaken har plass til å bevege seg jevnt.
13

Monter gassregulatoren til høyre fremre håndtaket bar, like foran bremsehendelen.
14

Mount kill knappen til venstre håndtaket, slik at knappen vil ta kontakt med metallet på styret når deprimert.
15

Kjør ledningene for gassen og kill-knappen tilbake til motoren, innpakning dem løst langs sykkel ramme og holde dem borte fra alle bevegelige deler. Fest ledningene på plass med zip bånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91854.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars