Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Cut Senkesett

Installere fjærer som er lavere enn de eksisterende fjærer på en bil er en svært vanlig metode for å forbedre bilens ytelse. Disse fjærene lavere bilens tyngdepunkt og redusere krengning, øker grep og samtidig gjør at den ser mer sporty. Mens den mest effektive metode for reduksjon av et kjøretøy er å installere fjærer som er spesielt konstruert for en lavere ri høyde, er det mulig å bare skjære de eksisterende fjærer. Du trenger
Floor jack
Jack står
Tire jern
Socket sett og skralle
Spring kompressor
vinkelsliper, plasma cutter eller metall skjærende verktøy
maskeringstape
Mineral ånder
Primer
Paint
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et plant underlag. Løsne festeboltene på hjul med dekk jern. Løft bilen med et gulv jack i alle fire hjørnene (en side om gangen), og senk den ned bukker. Fullfør fjerne hjulene og sett dem til side.
2

Fjern fjærene. Dette vil variere avhengig av merke og modell. På forsiden, de fleste moderne biler bruker en fjær og spankulere design. Streverne må fjernes fra suspensjonen som en enhet. Ta kontakt med en workshop manual for spesifikke instruksjoner om hvordan du fjerner struts. Skille våren fra struts. Gjenta for de resterende hjørnene av bilen.
3

Skjær fjærer i par, første fronter og deretter steiler. Dette vil bidra til å opprettholde en jevn ride høyde. Plasser de to fremre fjærer ved siden av hverandre. Bestemme hvor mange spoler (1/2, 1, etc.) vil du bli fjernet. Hvis du er usikker, kan du starte ved å fjerne 1/2 eller 1/4 av en spole. Du kan alltid gå tilbake og fjerne mer.
4

Bruk en bit maskeringstape for å markere hvor kuttet vil bli gjort ved forsiktig innpakning tapen rundt våren. Lag et tilsvarende merke på den annen fjær. Plasser de to fjærene ved siden av hverandre og sørge for at merkene er på samme sted på fjærene.
5

Skjær fjærer på merkene du har gjort med et metall enhet. En elektrisk vinkelsliper eller en Plasmakutter vil raskt og effektivt kutte metall av fjæren. Plasser de to fjærene ved siden av hverandre, når kuttene er gjort, for å sikre at de er i samme høyde.
6

Gjenta prosedyren ovenfor for de bakre fjærer. Husk at du vanligvis ikke vil baksiden til å være lavere enn foran. Prime og male fjærene etter at de har blitt kuttet for å hindre dem fra å ruste. Tørk dem ned med white spirit da gjelde flere tunge strøk med primer, etterfulgt av flere strøk med maling.
7

Sett fjærene i omvendt rekkefølge. Installere hjulene og senke bilen til bakken. Ta bilen til et servicesenter for å få suspensjonen justert som det vil bli endret ved lavere bakkeklaring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91853.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars