Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan legge til mer hestekrefter til en BMW 325is

BMW 325is er en sportsbil kupé som var en del av E36 3-serien generasjon av biler som kom ut fra slutten av 1992 til tidlig i 1999. Med en in-line seks-sylindret motor, tilbyr 325is rikelig med kraft, men du kan øke den ved å legge til ettermarkedet motor deler, for eksempel en motor styreenhet, kald-luftinntak og ettermarkedet eksosanlegg. Du kan legge til hver av disse individuelt for små, inkrementelle makt gevinster, eller kombinere alle tre for å maksimere hk utgang. Instruksjoner
en

Installer en kald luft inntak for å øke strømmen av ny og frisk luft inn i motoren og inntak manifold. Fra fabrikken, har 325is en plast luft boksen som huser luftfilteret. Du kan kjøpe og installere en ettermarkedet inntak system som har en åpen, koniske luftfilter å plassere under motoren og bak førersiden fremre støtfanger. Denne designen gir en mindre restriktiv, mer frittflytende inntak som kan sette ytterligere frisk luft inn i motoren raskere enn fabrikkens luft boksen.
2

Bytt fabrikken eksosanlegg med en ettermarkedet cat-back eksos system for å ytterligere øke 325is hestekrefter. Eksosanlegget har tre primære komponenter: eksos overskrifter, midt-rør eller katalysator, og eksos og lyddemper på slutten. Selv om du kan utføre en komplett utskifting av alle komponenter, en billigere, like effektivt alternativ er å installere en ettermarkedet system som erstatter rør og lyddemper fra katalysator og bak. Disse ettermarkedet systemer hjelpe presse forbrent luft ut av motoren din mer effektivt og kan også legge til en dyp eksos tone.
3

Maksimer hestekrefter ved å matche en ettermarkedet ECU eller ECU, til innsug og eksos oppgraderinger. Motorens styringsenhet regulerer fortløpende motorens parametre mens du kjører din bil. Den trekker inn informasjon fra motorens sensoriske system for å bestemme faktorer som den nødvendige luft-til-drivstoff-rasjon. Ved å legge til et inntak eller eksos til bilen din, du er litt modifisere motorens fabrikken luft-til-drivstoff forholdstall, som forårsaker fabrikken ECU å gjøre stadige justeringer. Ved å installere en ettermarkedet ECU, du egentlig laste opp en tilpasset drivstoff program til din motor, maksimere fordelene av de andre ettermarkedet oppgraderinger du har lagt til.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92061.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars