Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan kan jeg Pimp ut en Honda Accord?

En pimped-out Honda Accord er en som trekker ut alle de stopper for å bli lagt merke til. En pimped-out bil har vanligvis modifikasjoner som forbedrer bilens viktigste utseende - utvendig og innvendig. Pimped out biler tiltrekke seg mye oppmerksomhet, ikke bare fordi de er så forskjellig fra andre biler på veien, men også fordi kostnadene forbundet med å modifisere bilen er vanligvis høy og krever mye erfaring å installere. Instruksjoner
en

Installer halogenpærer i dine Hondas frontlykter. Halogenpærer er relativt billig, men kan gi din Honda en mer "pimped-out" look. Halogenpærer produserer et skarpt og klart blått lys, snarere enn de bleke gule lys omtalt på de fleste biler. Halogenlamper vil gjøre bilen stå ute om natten.
2

retusjere maling på bilen og sand ned eventuelle sprekker og chipped eller skrelt maling. Ideen er å gjøre Honda kroppen av bilen fremstår som slank og smidig som mulig, uten tegn til feil.
3

Rengjør og voks bilen regelmessig. En skinnende bil ser flere nye og polert enn en skitten bil. Den blankeste bilen din ser ut, jo mer pimped ut den vises. Holde interiøret rent vil også legge til pimped-out look.
4

Legg designer dekaler med unike grafikk for å sette ditt personlige preg på pimped-out bil. Dekaler kan skreddersydde til dine preferanser, og nesten ethvert bilde kan være trykt på en etikett som er strøket på den siden av din Honda kropp.
5

Installer en personlig lisens plate, eller sett platen inn en personlig ramme. Du kan ta en del av navnet eller kallenavnet ditt, eller en annen kul setning eller forkortelse på din plate nummer. Dette vil kreve å gå til din lokale avdeling av motorvogner og du må kanskje betale en liten avgift, men personlig plate navnet vil gjøre bilen skiller seg ut til den som kjører bak deg.
6

Tint vinduene. Sotede vinduer skaper en dramatisk effekt og er forbundet med luksus og privatliv.
7

Ikke overse rattet. Det er mange måter å vamp opp rattet. Du kan installere et nytt ratt eller bare en tilpasset dekke for å skjule sprekker og tegn på slitasje i den forrige. En del av hallikvirksomhet ut bilen din er å gi det en ny følelse og utseende.
8

Har en subwoofer installert i bilstereoen. Bassen og stereoanlegg vil høres ankomsten av en pimped ut bilen til sjåfører i god tid før du ankommer. Selv om du kan installere en helt ny stereo, er en subwoofer installasjon relativt rimelig og vil produsere lignende resultater.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92060.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars