Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

De enkleste måtene å Vanntett en Jeep

Jeeps er, av natur, bare delvis vanntett. På grunn av det høye antallet avtakbare, flyttbare deler på Jeep Wranglers, disse kjøretøyene har en tendens til å lekke. Heldigvis finnes det måter å minimere mengden av vann som kommer inn i Jeep og små endringer du kan gjøre for å redusere de problemene du har når det kommer vann inn i Jeep din. Hard Top og dører

Den myke toppen på en Jeep Wrangler er trolig den leakiest del av kjøretøyet. Den myke toppen er i hovedsak vinyl holdt sammen med overlappende glidelåser og borrelås. Mens det er forholdsvis vanntett når den forlater fabrikken, vil det over tid slites ut og begynner å lekke. Ved å erstatte din Wrangler er myk topp med en hard topp og dine halve dører med full dører, kan du redusere mengden av vann som kommer inn i Jeep din.
Opprettholde topp og dører

Jo mer du fjerner Jeep topp og dører, jo mer slitasje de vil utvikle seg. Du bør sørge for å vedlikeholde og lagre din Jeep flyttbare stykker. Hvis du ser at noe er i ferd med å slites ut, slik som en borrelås, erstatte den delen. Hvis et segl begynner å lekke, re-forsegle den.

Du bør forvente å erstatte Jeep myk topp hvert par år hvis du regelmessig ta toppen og ned. Hvis du virkelig ønsker å unngå skader på toppen og forlenge livet til det fulle, la toppen i en posisjon for så lenge som mulig. Du kan enten la din topp opp eller la det ned og bruke et spesielt laget deksel for å beskytte Jeep mot elementene når det ikke er i bruk.
Fjern tepper og tappepluggene

Tepper i din Jeep Wrangler er gjort for å komme ut, så løsne det og ta det ut av Jeep. På denne måten hvis det kommer vann inn, som det nødvendigvis vil på et tidspunkt hvis du tar deg toppen av eller åpne vinduene, trenger du ikke å bekymre deg våt tepper. Det er også gummi dreneringsplugger i gulvplanker av Jeep din. Pop disse ut, og alt vann som kommer inn i Jeep vil flyte rett ut på bakken.
Installer Vanntett alternativer

Du kan kjøpe ettermarkedet, vanntette tilbehør og alternativer for Jeep din. Vanntette setetrekk vil sterkt redusere mengden av fuktighet som soaks inn i dine klut seter hvis de tilfeldigvis bli våt og kan hindre at det dannes mugg. Du kan også kjøpe en vanntett marin radio /CD-spiller som tåler sporadisk lekkasje og selv full ut regnstormer med toppen ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91898.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars