Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan male en bil for hånd

Maleri en bil med den konvensjonelle metoden med å bruke en spray messe, en kompressor og billakk er absolutt den mest effektive og konvensjonelle metoden, men det finnes andre måter. Du kan også male en bil for hånd. Uten tvil en av de billigste, men effektive metoder er valsen maling jobb, der malingen er rett og slett rullet på. Med nok albue fett, kan du få fremragende resultater. Du trenger
Rust-Oleum Beskyttende Emalje (avhengig av størrelsen på bilen)
Mineral brennevin
Bondo
Spot kitt
høy tetthet skum valser og roller håndtak
80 - , 120 -, 180 - og 220-sandpapir (for karosseri)
220 -, 400 -, 600 -, 800 -, 1000 -, 1500 og 2000-sandpapir
maskeringstape
Lofri rags
Vis flere instruksjoner
en

vaske bilen grundig. Inspisere kroppen fungerer for små bulker og riper. Hvis det er noen store karosseri nødvendig, har en profesjonell butikk gjøre jobben hvis du ikke har kunnskap
2

Sand ned bulker og dings små nok til å bli løst med Bondo med 120. - sandpapir. Bland Bondo og bruke den. Når den har tørket, sand det ned selv med nærliggende områder med 80-grit, 120-korning og deretter 220-sandpapir.
3

Tape av trim og noen områder som du gjør ikke ønsker å bli malt. Det fine valsen maling jobb er at du ikke trenger å bruke store deler av papir siden det er ingen overspray. Bare bruke en eller to inches rundt kanten av noe du er maskering.
4

Sand alle karosserideler med 220-sandpapir. Sand i samme retning.
5

Tørk av karosserideler av med white spirit. Når du beveger deg fra panel til panel med maling, tørk platene en gang til med white spirit for å sikre sterk malingsvedheft.
6

Fortynn Rust-Oleum 50/50 med white spirit. Hell maling og white spirit i en blanding bøtte og rør godt. Hell litt lakk inn i skuffen.
7

Dypp high-density skum roller i malingen. Du må bruke høy tetthet skum valser.
8

Rull maling på bilens paneler, rullende ett panel om gangen. Jevne ut eventuelle kjøringer med valsen som de dukker opp. Når du har rullet ett lag med maling, la malingen tørke i minst åtte timer.
9

Sand malingen med 220-korning og deretter 400-sandpapir. Du vil bli pusse bort den oransje skall, som er strukturert overflate igjen av malingen. Rengjør panelene med white spirit mellom hvert strøk med maling.
10

Roll på et lag med maling, ett panel om gangen. La malingen tørke i minst åtte timer og gjenta sliping og maling prosess. Gjenta rullende prosessen til du har søkt minst seks eller syv lag med maling. Åtte eller ni lag vil virkelig sikre nok dekning for hvor mye maling som skal pusses av under sliping prosessen
11

Når siste strøk er påført, sand med 400-korning, 600. - grit, 800-grit, 1000-grit og endelig 1500-grit eller 2000-grit papir. Malingen vil nå ha en veldig kjedelig utseende, men ikke fortvil.
12

Polsk malingen med en high-speed orbital poleringsmaskin med rubbing compound eller maskin glasur, tilgjengelig på bilen deler butikker eller maling forsyne butikkene.
13

Polsk malingen med en høy kvalitet virvel fjerne polish. Nå malingen bør være på jakt ganske bra.
14

La malingen kur for en uke og deretter polere den med en høykvalitets voks og high-speed buffer. Monter noe trim som ble fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91718.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars