Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

DIY Turteller Circuit

Takometre er populære tilbehør som bilentusiaster og konservatorer legge til økt kjøreglede og ytelse. Overvåking motorytelse og bestemme skift-poeng har en turteller legge når de er riktig installert. Kabling en turteller er ikke vanskelig fordi så få som to eller tre ledninger er involvert, en for strøm når nøkkelen vris på, en for jording turtelleren, og ett for henvisning motoren tenning signal. En trådløs sender eliminerer motoren wire. Du trenger:
Test lys
Sikring springen
Wrench sett
Skrutrekkersett
Wire krøller
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en test lett og finne en sikring i sikringsskapet panel, normalt under førerens dashbord, som har strøm når nøkkelen er på og ingen makt når nøkkelen er slått av. Installere en sikring tap på denne sikringen og plugg den røde ledningen fra turtelleren i springen.
2

Finn et egnet område under dashbordet som er umalt metall. Finne en seksjon som har en eksisterende bolt eller metallplater skrue installert. Fjern skruen eller bolten med en skiftenøkkel eller skrutrekker og sette inn den sorte ledningen fra turtelleren under skruen eller bolten. Crimp en passende kontakten på den sorte ledningen som passer ditt valg.
3

Løft panseret på bilen og finne jordledningen som går til coilen. I noen tilfeller, refererer en service manual er den raskeste måten å finne ledningen. Installer de resterende ledningen fra turtelleren ved å banke inn i denne kretsen. Kjør ledningen fra turtelleren gjennom brannmuren fra undersiden av dashbordet til motorrommet for å fullføre tilkoblingen. Et annet alternativ er å installere en trådløs sender. Følg produsentens anvisninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92121.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars