Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik tilpasser My Car på 3-D Websites

Hvis du vil tilpasse en bil før du kjøper den, kan du få tilgang til produsentens bil tilpasning funksjon og skreddersy bilen etter dine spesifikasjoner. Du har ulike alternativer, for eksempel valg av modell, år, farger, interiør, eksteriør og mer. En begrensning er at du må holde deg til de som er oppgitt av produsenten. For eksempel, hvis du har satt ut for å tilpasse en bil på nettet og produsenten ikke tilbyr firehjulstrekk for den spesielle bilen du har valgt, må du velge et alternativ. Instruksjoner
en

Gå til nettsiden til produsenten hvis bilen du er interessert i å kjøpe, slik som Ford, Toyota eller Honda.
2

Finn og åpne koblingen på nettstedet som tar deg til Design din egen eller Bygg og Price siden. Du er sannsynligvis bedt om å oppgi ditt postnummer på dette punktet, hvoretter en ny side åpnes.
3

Velg et kjøretøy type, for eksempel lastebil, sedan eller minivan.

4

Velg bilmodell fra de som er tilgjengelige på nettstedet. Når du har valgt modellen, blir du presentert med noen valg i motor og transmisjon, for eksempel 1,8-liters 4-syl eller 3,0-liters 4-syl, og automatisk og manuell girkasse. Du kan velge det alternativet som passer deg bedre.
5

Angi dine favoritt farger for bilens eksteriør og interiør. Hver modell kommer i selektive farger bare, så må du velge en fra de som er tilgjengelige på siden.
6

Legg utvendig og innvendig tilbehør, for eksempel et askebeger, gulvmatter, eksos tips og takstativ . Som du legge til hver tilbehøret, er det lagt prisen som er oppgitt på siden.
7

Se spesifikasjonene ved å klikke på "Summary"-kategorien. Du kan se alle spesifikasjonene du lagt på listen. Du kan deretter skrive ut eller sende denne siden. Du kan også kontakte en forhandler og sende ham disse spesifikasjonene for å få et tilbud.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91989.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars