Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Re-Clear Car Paint

Dagens klarlakk maling arbeidsplasser er en visjon av skjønnhet når de er friske og nye. Problemet med denne type av maling, er at det kan begynne å skrelle av hvis en liten ripe bryter overflaten av en klarlakk. Den en gang så vakre maling jobb begynner å se ut som en solbrent tilbake som det skreller og flasser av. Løsningen er å re-tømme hele bilen eller kroppen panel som lider av peeling. Du trenger
Paint messe
Sandpapir
Vann og vaskemiddel
maskeringstape
Masking papir
barberblader
Olje og fett remover
rene filler
Ground stropp (dette kan være en jumper kabel)
Tack klær
Beskyttende maske
Paint dress
Air kompressor
Spray pistol
Klarlakk
Vis flere instruksjoner

en

Sand hele overflaten av kjøretøyet eller det området du ønsker å re-klare med 600-sandpapir for å skape en overflate for den nye klar til å binde seg til. Vask kjøretøyet med et vaskemiddel for å fjerne alt fett og olje fra overflaten. En oppvaskmiddel som Dawn vil arbeide for å kutte fett eller olje på overflaten.
2

avfettes bilen. Når bilen har tørket helt, bruk en ren klut og gå over hele bilen med en voks og fett remover.
3

Bruk papir over glasset, dekk og andre deler av kjøretøy som du ikke kommer til å male. Bruk maskeringstape for å holde papiret på plass. Trimme noen krappe svinger med et barberblad.
4

trekker inn i spray messe. Fest en bakken stropp fra bilens chassis til gulvet av malingen messe. Jording bilen vil hindre den fra å tiltrekke støv. Gå over hele kjøretøyet av en stift klut. Dette er en klebrig stoff som fjerner alle spor av støv og forurensninger fra kjøretøyet.
5

Påfør klarlakk. Bland klar til produsentens spesifikasjoner og gjelder topp til bunn, med lange jevne tak. La første strøk tørke tidsan og anvende det andre laget på samme måte. Et typisk bruksområde vil kreve tre strøk klar. La klart å tørke etter siste strøk og følg produsentens anbefalinger for rasping og polering malingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91788.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars