Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hjemmelaget Bil Security

Eldre biler kan ikke komme utstyrt med de samme sikkerhetsfunksjoner som nå installert i nyere biler. Hvis du har en eldre bil, er det noen hjemmelagde bil sikkerhetsfunksjoner som kan bidra til å avskrekke kriminelle. Ifølge Hot Rod Kustom nettside, "Tid er ditt viktigste våpen. Jo lengre tid det tar å stjele bilen, jo større er sjansen for at det ikke vil bli stjålet." Instruksjoner
en

Installer en bil alarm system som har et høyt lydsignal og har en tenning koble funksjonen for å hindre at bilen kjører. Systemet skal ha bevegelsessensorer og være i stand til å oppdage dør eller hette åpninger eller glass brekkasje. Hvis sikkerhetssystemet har en tilgangskode, bør den ha en frist for oppføring av koden og krever en tilgangskode for å deaktivere alarmen.
2

Sørg for at aktive alarmlamper godt synlig fra en avstand. Det bør være åpenbart at bilen har en aktiv alarm system. Tilstedeværelsen av en alarm kan hindre en tyv fra å forsøke kriminalitet. Hvis en alarm system ikke er synlig, kan tyven skade bilen prøver å skrive det.
3

Installer en egen skjult batteri for alarmsystemet. Hvis en tyv kobler fra hovedbatteriet, vil sikkerhetssystemet ikke bli avvæpnet.
4

Position beskyttelse platene over dørene 'låsing mekanismer for å hindre en Slim Jim verktøy fra å bli utnyttet.

5

Hold kjeft om sikkerhetsfunksjonene som du bruker. Ikke diskutere sikkerheten set-up med venner eller potensielle kjøpere av bilen. Jo mindre andre vet om sikkerhetsfunksjonene, jo bedre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91977.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars