Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvorfor politibiler har små Hubcaps ?

Ett punkt av interesse for noen observatører er grunnen til at politiets biler er utstyrt med små hjulkapslene . Dette er direkte relatert til eksponering av disse kjøretøyene til stresset kjøreforhold og læring fra tidligere vanskeligheter. Betydning

Politibiler ofte ta mye av misbruk. Hvis bilen er stadig involvert i kronglete kjøring og høy fart svinger , kan det brukes hjulkapsler og hjulkapsler løsne eller gå seg vill . Dette skjer mye mindre med mindre hjulkapslene . Noen politiet avdelinger har blitt kvitt hjulet dekker helt.
Modeller

Alle bilmodeller ikke reagere på stress på samme måte. Faktisk har politiet avdelinger funnet at noen modeller lett miste hjulkapslene eller hjulet dekker selv uten å bli utsatt for hard bruk . Dette har ført til at mange avdelinger til i dag avhengige av Ford-modeller som Crown Victoria , en modell konsekvent utstyrt med små hjulkapslene og videre tilpasses for rettshåndhevelse.
Utstyr misbruk ?

Politiet administratorer kan bruke skader på små hjulkapslene som en potensiell anelse av ekte offiser mishandling av kjøretøyet. Skrive for politiet Fleet Manager Magazine , sa Jay Burch at " hvis en offiser kan banke en liten hub hetten rutinemessig , kan dette være en indikasjon på et reelt overgrep problem . "

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91884.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars