Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Paint Shadow Chrome

Shadow krom, oftere referert til som Shadowline, er kromlister som er mørklagt med maling, og kan ha en satin eller blank finish. Begrepet ble skapt av BMW, hvis bilene kommer ofte med Shadowline trim, men det er også ofte gjort til andre typer bil. Mørklegge trim er mer moderne og subtil i utseende enn krom. Med riktig tilnærming, er det lett å mørklegge trim og ha det opphold ser bra i årene som kommer. Du trenger
maskeringstape
220 grit og 400 grit vått sandpapir
Primer spraymaling
Black spraymaling
Vis flere instruksjoner
1

Fjern trim som kommer til å bli malt.
2 p Hvis du ikke tar ut den trim, bruk maskeringstape og avis å maskere bort eventuelle områder rundt trim som ikke kommer til å bli malt. Overskuddsmalingen fra spraymaling er ganske tung, så sørg for at du nøye maske av eventuelle områder som du ikke vil male på.
3

Rengjør trim med et mildt rengjøringsmiddel, for eksempel Simple Grønn.
4

Sand trim med 220-sandpapir. Chrome er veldig glatt, og malingen vil ikke følge godt med mindre det er scuffed.
5

Rengjør trim svært grundig med white spirit etter sliping. Dette er et viktig skritt i maling forberedelse. Rengjør trim så det er ingen olje eller rester. Ikke bare vil malingen feste seg bedre, men den endelige utseendet på trim vil bli bedre hvis overflaten er veldig rent og støvfrie.
6

Spray på flere strøk med primer, la primeren tørke grundig mellom hvert strøk. Våt sand primer med 220 grit sandpapir mellom strøkene.
7

Spray trim med den svarte du har valgt. Satin eller semi-gloss er den mest populære, men du kan også bruke gloss sort eller flat svart maling, avhengig av utseendet du går for.
8

La malingen tørke i flere timer eller helst over natten. Våt sand malingen med 220 sandpapir og deretter 400 sandpapir.
9

forsiktig installere noe trim som ble fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91700.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars