Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Design din egen Van Graphics

Designe din egen van grafisk er en enkel måte å markedsføre din bedrift eller organisasjon mens du kjører. Flere online selskaper, slike Saifee Skilt og buss Wraps, kan du tilpasse og designe dine egne van grafikk. De fleste selskapene krever at du sende inn en bestilling forespørsel detaljering størrelse, farger og et opplastet bilde av bildet eller logoen før du gir et pristilbud. Etter å ha bekreftet din pristilbud, designe din egen van grafikk krever noen enkle trinn for å hjelpe deg å skape den mest effektive van grafisk mulig. Instruksjoner
en

Klikk på "Van Graphic" eller noe med lignende ordlyd på hovedsiden wepage av leverandøren du velger. Noen selskaper vil kombinere overskriften titler av biltyper som varebil /lastebil eller varebil /buss.
2

Klikk på "spør om et tilbud"-knappen. De fleste selskaper kan ikke gi deg et prisoverslag uten å se spesifikasjonene til grafikken som størrelse, farge, image kompleksitet etc. Få et nøyaktig pristilbud ved å laste opp et bilde av organisasjonens logo, symbol eller tegn.

3

Skriv akkurat hva du vil at grafikken for å lese i tekstboksen. Har noen som skriver godt sjekke frasering. Mange bedrifter vil ikke endre feil stavefeil eller grammatiske feil og du vil at van å tiltrekke seg oppmerksomhet fordi det er enestående, ikke på grunn av dumme feil.
4

Velg skriftstørrelse og farge på teksten. Vurdere fargen på van din når du velger teksten skrift farge. Sort skrift på en marine van, for eksempel, vil ikke være veldig synlig. Ved valg av type font, stokk med en standard skrift, for eksempel Times New Roman.
5

Last opp et bilde av ditt grafikk i henhold til de spesifiserte instruksjoner. Enkelte selskaper har pixel eller filstørrelse krav for visse grafikk. Bevissthet om disse kravene før du laster opp ditt grafiske vil spare deg for masse tid og ergrelser.
6

Vent til prøven grafikken for å komme frem til ditt hjem eller bedrift. Noen selskaper mail en faktisk miniatyr kopi av den grafiske mens andre e-post til bildet. Dette vil være din siste sjanse til å gjøre eventuelle revisjoner eller endringer før den endelige grafikken er fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91905.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars