Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Ground Effects for 1999 Blazer

Basert på den eviggrønne Chevrolet S-10, er Blazer SUV variant av denne svært populære pickup. Nyter ettermarkedet støtte concordant sin popularitet, kan Blazer tilpasses ved å kjøpe full body kits som spenner fra litt mer aggressive enn lager til månen-barn vill. Funksjon

Selv hovedsak betraktet som en kosmetisk forbedring i dag, og erstatte den fremre fascae, sideskjørt og bak Valance med nedre deler var opprinnelig ment å redusere mengden av luft som strømmer under bilen, og dermed redusere sine heis egenskaper i høy hastighet.
Brake Cooling

En av de få virkelig funksjonelle attributter av Blazer body kits er faktisk mange er utformet for å kanal luft for å kjøle den fremre platen bremser, en notorisk svakt punkt på mange S-10 chassis biler.

Materialer

På et tidspunkt ble alle body kits laget av fabrikkert sheet-metal men har blitt produsert i glassfiber for noen tid. Mange kits nå produseres av slagfast Urethane, og noen high-end kits er karbon fiber.
Cost

Brukte kits kan finnes for så lite som $ 200 på eBay som av oktober 2009, og de høyeste-end karbonfiber race stykker kan gå for $ 8000 eller mer
Selskaper

Kits er laget av mange selskaper:. Andys Autosport, Duraflex (uretan kits), Blitz, Xenon og Street Scene er bare noen få.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91680.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars