Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Chevy Emblem Eksos Tips

Chevy er det vanlige navnet på en Chevrolet. Siden 1913 Chevrolet har brukt Bowtie emblem på sine biler. Ifølge Chevyemblem.com, grunnleggeren av General Motors, William Durant, kom opp med logoen etter å ha sett utformingen av hotellets tapet i Paris. Emblemet har dukket opp på mange tilpassede elementer, fra klistremerker og buttons til eksos tips. Butikk Custom Creations

Butikk Custom Creations tilby en Chevrolet emblem eksos tips som vil passe en rekke biler. The Bowtie-formet emblem valgt som design for tipset har blitt offisielt lisensiert fra General Motors. Tuppen måler 7 "i lengde, og vil passe på noen eksosanlegg med et inntak diameter på 2 ½" to3 /1/4 ". Teknikeren skal påføre tips til den allerede installert eksosanlegg ved sveising eller ved hjelp av en justerbar klemme . Spissen kommer i enten høy polert krom eller svart fornikling.
Pilot

Pilot Chevy emblem eksos spissen passer en rekke biler, ikke bare chevrolets . Eksosen tips er krom og kommer også i den berømte Bowtie emblem. Tuppen måler 9 "i lengde og stikker fra undersiden av bilen nok for tilskuerne å se det tydelig. Det er lett å installere, skli på en allerede installert eksosanlegg på opp til 3 ¼ "i diameter, og sveiset på plass.
Forsikret resultatutvikling
< p> Forsikret forestillingens Chevy emblem eksos tips er av slitesterk T304 rustfritt stål som er motstandsdyktig mot korrosjon, noe som betyr at eksos spissen ikke vil ruste over tid. rustfritt stål er hånd-polert. TheBowtie-formet eksos spissen er tilgjengelig i to størrelser, 2,25 "og 2,5", og rykk og sveiser mot en pre-installert system.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91993.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars