Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan å reparere skadet Chrome Wheels

Bruk av sterke kjemikalier, for eksempel fix-en-flate produkter, kan alvorlig skade chrome hjul. Kjemikaliene kan føre hjulene å svekkes og la krom flassende og peeling. Hvis dette skjer på undersiden av hjulet, der dekket hviler, kan føre til forringelse av dekket for å miste lufttrykket. Den eneste permanente løsningen til denne skaden er å ha hjulene re-forkrommede som kan være en kostbar prosess. Imidlertid kan fjerne overflødig flassende og peeling krom fra hjulene og deretter forsegle hjulene med en spesiell sealer kjøpe deg litt tid før du har råd eller tid til å takle re-chroming. Du trenger
Stiff stålbørste
Tire spaken
Silikon hjulet sealer
Vis flere instruksjoner
en

Fjern dekket fra chrome hjul ved hjelp av en dekkspak. Du trenger erfaring og trening å gjøre dette så er det veldig lett å skade dekk. Hvis du er usikker på om du kan fjerne dekket, ta det med til en dekk butikk og har en profesjonell fjerne den.
2

Bruk en stiv stålbørste til å skrape bort løs og peeling krom . Følg nøye med på felgen og base der dekket sitter. Vil du ha denne delen av hjulet for å være så glatt som mulig.
3

Spray en silikon hjulet sealer over hele hjulet. Dette vil bidra til å forsinke forverring prosessen og hindre ytterligere peeling. Silikon hjul selfangere kan kjøpes på de fleste auto deler butikker.
4

Ta forseglet hjulet til en dekk butikk og har en profesjonell reattach dekket og hjul. De må balansere dekk og hjul for å sikre at den er klar for motorveien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91747.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars