Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan montere LED-lys

LED-lys legge en særegen stil til et kjøretøy. Mens de er mislikt av politiet og andre myndigheter, de er et yndet type detaljering blant bilentusiaster. Montering LED-lys krever kunnskap om bilens under-arbeid. Men etter at du kjøper en lys kit, kan du gjøre jobben selv. Du trenger til LED lys Kit selg Electric drill med bits og skrue pistol vedlegg og /skrutrekkere
Sentreringskjørner
Elektrisk ledning strippere
Lodding pistol og loddetinn
Vis Mer Instruksjoner
en

Koble fra batteriet. Finn et område for tube plassering, vekk fra alle eksosanlegg, drivstoffrør, bevegelige deler, ekstrem varme områder eller steder der en jack kan brukes eller et reservehjul tilgjengelig.
2

Hev bilen på en heis eller knekt. Test passer for dine LED lys rør i de antatte steder hvor du skal montere dem. Pass på at du følger instruksjonene på LED kit. Monter rørene hvor de er sentrert mellom bilens lengde. Du kan ikke plassere rørene der de er synlige fordi dette er et brudd på loven.
3

Installer den lille metall eller plast braketter som fulgte med pakken din på LED rør. Deretter bruke røret for å markere de stedene du vil bore hull til festene.
4

Bor hull i metalldelene. Påfør silikon sealer til hullene før du påfører skruene. Plasser skruene i parentes først. Mens du holder braketten på plass, sett skruene i hullene og stram dem. Kontroller at side-tube ledninger møte bilens foran. Dette vil sikre at de er nær fordelingen blokken.
5

Stram skruene nok til å holde braketten på plass med en drill eller skrutrekker. Du vil ønske å gå tilbake når installasjonen er nesten komplett for å stramme dem igjen. Fortsett med å installere de andre rørene på samme måte.
6

Finn en flat overflate i motorrommet for å plassere distribusjon blokken. Installer det et område som er høyt oppe, hvor det ikke vil bli våt. Koble hver av rørene til utgangene på fordelingsblokk toppen. Hev adaptere med en skrutrekker og ikke ved å trekke på dem.
7

Finn et område på innsiden av bilen for å montere det digitale kontrollpanelet. Det bør være i et lett tilgjengelig område å arbeide knapper og funksjoner.
8

Skyv båndet ledningen fra det digitale kontrollpanelet gjennom brannmuren hullet og koble den til inngangen på siden av fordelingen blokkere. Beskytt hull for ledninger med en silisium tetningsmasse eller gummimaljen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91980.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars