Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Car Wheel og Rim Technology

Bil hjulet og RIMs teknologi står for økningen i bilen og hjulet design og stiler de siste årene. Teknologien bak de nye design tallene i design, produksjon og testing prosesser. Design

Wheel og rim design starter med konseptet eller ideen. Fra tanken, ingeniører skisse definisjonen, utseende og teknisk struktur av hjulet. Deretter ingeniører bruker 3-D dataassistert konstruksjon (CAD) teknologi for å produsere en 3-D modell av design og bruke modellen til å simulere, teste, validere og fullføre design før produksjon.

Produksjon

Mange produksjonsprosesser og teknikker er tilgjengelige avhengig av design spesifikasjoner og produsentens preferanser. En produksjonsteknikk, kalt smiing, er en ikke-maskinert teknikk der produsentene søke varme og trykk til tomme aluminium sylindere som kreves for å forme og forme dem i form basert på 3-D modell. Smiing har høy ytelse egenskaper og ofte gir produsentene mulighet til å forme sporty rattet og rim design.
Testing

Endelig testing inneholder en kombinasjon av utmattelse, rullende, påvirkning og førerprøve. Utmattingsprøving simulerer og evaluerer de kreftene som finner sted når et hjul går rundt kurver. Rolling simulerer og evaluerer hjulet ytelse som hjulet reiser i en rett linje. Impact simulerer og evaluerer ytelse ved å utsette hjulet til sterke krefter som treffer en skarp kant. Test kjøring innebærer test kjøring hjulet på alle kompatible kjøretøy på markedet for å sikre funksjonalitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92064.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars