Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Decal Designing med Vehicles

dekaler kan komme i alle typer former, størrelser og stiler, og kan installeres på forskjellige kjøretøy på forskjellige steder. Disse merkelappene kan utformes på datamaskiner som skal brukes på biler med disse forskjellige størrelse krav i tankene. Design Programs
p Det er en rekke datamaskin design programmer som kan brukes til å designe dekaler, men en av de mest brukte og populære er Adobe Photoshop, som lar deg justere og fargebilder, animasjon, design eller virkelig noe du ønsker å gjøre om til et klistremerke. En skanner er viktig å ha for disse formålene som du kan ta omtrent et bilde fra et magasin, bok eller noe du har laget selv, og skanne det inn i Photoshop. Når du er ferdig med å utforme den i programmet, er du klar til å skrive ut klistremerke.
Utskrift Decals

å skrive ut små dekaler til bestemte steder på forskjellige deler av din bil, kan du sende ditt design til et klistremerke butikk som kan skrive opp en rekke dekaler billig. Du kan også skrive opp dine egne dekaler hvis du har en høy kvalitet fargeskriver og riktig papir som peals unna og har et lim under den. Men hvis du vil skrive ut større dekaler må du ta design på en flash-stasjon eller CD til en profesjonell utskrift butikk, som en kinko eller en uavhengig eide spesialitet butikken. De blir nødt til å bestille den spesifikke selvklebende papir som vil følge blekk og riktig skrelle bort for å bli festet til kjøretøyet. Detaljering butikker har også måter du kan gjøre dette.
Utforme dekaler for deg

Enkelte selskaper vil utforme vinyl dekaler for deg som vil vare i lang tid når festet til kjøretøyet. De har alle sine egne skrivere, skannere, programvare og materialer for å skrive ut den perfekte dekaler til bilen din. Jo mer intrikat en design du ønsker, jo mer penger det vil koste, og noen farger er sannsynligvis begrenset på visse merket design firma skrivere. Du kan også ta med skreddersydde merket design til dem, og de kan skrive dem ut for deg. Noen merket designbutikker vil også detalj og feste dem til bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91784.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars