Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hva er en Sway Bar Foring?

Sway barer er en viktig komponent i håndteringen av en racerbil på sporet. Teknologi og design av gynging barer og foringer som kobler dem spille en sentral rolle i konkurransen. Roush racing lært viktigheten av å svaie bar setup sesongen 2008 når en annen NASCAR-teamet angivelig stjal et stabilisatorstag å kopiere deres design i håp om å gjøre opp konkurransedyktig bakken på racerbanen. Forstå rollen til stabilisatorstag og foring vil tillate deg å lage den beste behandling for din bil på banen. Sway Bars

å forstå hva en stabilisatorstag foring er først forstå hva stabilisatorstag funksjon er i bilen din. Svaie barer stabilisere bilen gjennom svingene på banen. Stolpene er festet til suspensjonen og suspensjonen muliggjøre på den ene side av bilen for å reagere på hvilken den andre siden gjør. Den gynging bar balanserer ut lasten som medtas mens kjøretøyet er corning og er festet til suspensjonen gjennom foringene. Stolpene er alltid brukt på forhjulsoppheng og til brukes på bakhjulsopphenget, avhengig av sporet.
Betydning

Sway bar foringer la stabilisatorstag å flyte og reagere på bevegelse av rase bil på sporet. Vanligvis ligger på nedre kontroll armer, blir foringer montert på chassis. Uten foringer, ville stabilisatorstag ha en fast forbindelse til chassis og stoppe all vekt skiftende. Dette vil gjøre håndteringen av bilen i hjørnene nesten umulig å kontrollere.
Funksjoner

foringen er laget av gummi, polyuretan eller polyuretan . Den svaie bar passer inn i midten av bøssingen. Rundt utsiden av foringen, er det en brakett som lar deg montere den på understellet.
Størrelse

Størrelsen på foringer avhenger av størrelsen på svaie bar du bruker. Sway bar størrelser kan variere i størrelse opp til to inches i diameter. Brakettene brukes til festet foringen til chassiset kan være oppover av 1-1/4 inches høy med 3-5/8 inches bred eller 1-5/8 inches høy med 4-1/4 inches bred i størrelsen.

Typer

Gjennomføringen seg selv kan være sammensatt av forskjellige materialer. Alle materialer motstå ekstrem varme og kulde, og redusere friksjonen. Prisene varierer, avhengig av materialet som brukes i gjennomføringen. Materialene er tilgjengelige i enten rødt eller svart, og brakettene er generelt belagt for å unngå rust og slitasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91654.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars