Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Floridas Associated Vehicle Tilpasning Lover

Florida har vedtatt en rekke lover som tjener til å gjenkjenne og beskytte tilpassede og klassiske biler . Samtidig vedtok staten regler knyttet til noen av de måtene som biler kan bli endret . Street Rods og Custom Vehicles

Florida Spesialitet Equipment Market Association ( SEMA ) Street-Rod/Custom Vehicle Law fritar registrert biler av denne typen fra mange av de lover som gjelder for andre biler . Biler med bilskilt som sier de er av denne typen er ikke gjenstand for periodisk kjøretøy inspeksjoner eller utslipp inspeksjoner og er unntatt fra flere standard utstyr krav . Samtidig er disse kjøretøyene ryddet bare for sporadisk bruk og utstilling og ikke generell daglig transport .
Windows og frontruter

Vinduer og frontruter må generelt være klar over noen dekaler eller andre dekorasjoner som kan hindre at sjåførene visningen . Vindu missfarging kan ikke overstige 35 prosent .

Lamper og støy

Lamper i nesten alle tilfeller må være rød, gul eller gul og kan ikke endres fra standard farger. Kjøretøy heller ikke har lov til å overskride visse støykrav . I de fleste tilfeller kan støy ikke overstige 86 desibel til 90 desibel i alle retninger innen 50 meter av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92091.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars