Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan øke Hestekrefter i en Honda

Hondas kan være kjent for sin pålitelighet og imponerende drivstofføkonomi, men med unntak av noen spesielle modeller, som NSX superbil, S2000 sportsbil og Si versjoner av modeller som Civic , er de ikke nødvendigvis kjent for sin imponerende hestekrefter rangeringer. Det er ikke uvanlig for en Honda eier å gjøre bilen hans raskere ved å legge mer hestekrefter. Heldigvis er det mange forskjellige tilnærminger er tilgjengelig for å gjøre dette, noen billige og noen dyre, noen som legger litt kraft og noen som legger mye. Du trenger
Socket sett og skralle
Spesialitet automotive verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Installer en kald luft inntak. Moderne Hondas har restriktive luft bokser som hindrer motoren fra å få riktig mengde luft. En kald luft inntak (CAI) erstatter luften boks med en større diameter inntak som tilføres luft gjennom en stor fri-flyt luftfilter. For å installere et CAI, skru ut eksisterende luft boksen og koble inntak fra motoren. Installere den nye inntak i henhold til instruksjonene, som vil variere avhengig av merke du bruker. Kontroller at filteret er plassert der det kan få frisk luft, vekk fra varmen fra motoren for å realisere de beste resultatene.
2

Installer en forestilling databrikke eller omprogrammeres ECU. Dette vil rekonfigurere hvor mye drivstoff, gnist og luft motoren får, og i sin tur vil øke hestekrefter. På eldre Honda, kan det være relativt enkelt å installere en ny chip, men nåværende versjoner vil trenge mer avansert automotive diagnostisk utstyr for optimale resultater.
3

Bytt lager eksosanlegg med en større diameter eksos. Original Equipment eksosanlegg er mindre enn optimalt i diameter og forhindre brukt avgasser fra spennende motoren så raskt som mulig. En større diameter eksos-systemet vil tillate motoren å løpe mer effektivt og derfor tillate det å produsere mer kraft. Eksosanlegg installasjon krever spesialutstyr for eksempel en heis, sveiseutstyr og metall-skjærende verktøy og bør gjøres på en profesjonell eksos butikk av en tekniker med erfaring i å installere eksos.
4

Bytt manifold med en rørformet spissen. Dette er et flott supplement til større diameter eksosanlegg. En rørformet header bidrar til å få eksosen ut av motoren mer effektivt og gjør at motoren kan gjøre mer strøm enn aksjen eksosmanifold som har mindre enn optimale interne passasjer med ru overflater som begrenser luftstrømmen. For å installere en overskrift, unbolt aksjen manifold fra hodet i den øvre enden og eksos i den andre enden. Overskriften bolter på på samme sted som den manifold.
5

Supercharge eller effektivisere motoren. Tvunget induksjon er en veldig vanlig måte å få stor kraft ut av en Honda. Begge disse metoder brukes en kompressor, montert på inntakssiden av motoren med en kompressor og på eksos hvis det er en turbo, for å tvinge mer luft inn i motoren. Begge disse er ganske komplisert å installere. Dette bør gjøres på en butikk eller av en tekniker som er kjent med denne type konvertering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91829.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars