Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Velge en Spray Gun for Auto Paint

Denne artikkelen vil guide deg gjennom de grunnleggende trinnene for å velge en spray pistol for billakk. Instruksjoner
en

Bestem deg for dine mål. Kjøpsbeslutningen vil være forskjellig avhengig av om du planlegger å male en bil eller mange biler. Tilstrekkelig sprøytepistoler for auto maling kan koste så lite som $ 100, og profesjonelle sprøytepistoler for auto maling kan koste mer enn 500 dollar.
2

Velg en HVLP pistol for billakk. HVLP står for høyt volum, lavt trykk. Det er en nyere teknologi i sprøytepistoler for auto maling: mer effektiv, mindre farlig for helsen din og mindre farlig for miljøet. Spesielt hvis du bare lærer å male med sprøytepistol, HVLP sprøytepistoler for auto maling er å foretrekke. Noen stater har regler som forbyr bruk av noen annen form for spray pistol for billakk. Ulemper gjelder hovedsakelig til erfarne brukere av sprøytepistoler for auto maling, de noen ganger liker å bo med den eldre utstyret de allerede forstår og vet hvordan å bruke effektivt
3

Dine valg blant HVLP spray. våpen for auto maling er mange. Først må du velge mellom gravitasjon-fôr og hevert-feed. Gravity-fôr sprøytepistoler for auto maling lagre sine maling forsyning over munnstykket. Hevert-fôr sprøytepistoler oppbevare maling forsyning under munnstykket. Gravity-fôr sprøytepistoler har avgjørende fordeler. Først bruker de nesten all maling, fordi det er aldri noen venstre i bunnen av beholderen. Sekund, gjør design det lettere å se når du kjører ut av maling, og for å unngå sprøyting med for mye luft og ikke nok maling. Tredje, de er ofte lettere å manøvrere på trange steder.
4

Et annet valg du må gjøre er å tippe størrelse. Hvis du er på et budsjett, vil du sannsynligvis velge en spray pistol med et enkelt tips. Tips strekker seg fra omtrent 1,3 mm til 2,0 mm. Jo større spissen, desto tyngre malingen det er konstruert for. En i midten serien kan brukes effektivt med flere forskjellige vekter av maling. Dette er viktig hvis du har tenkt å bruke primer (tung), deretter farge (lysere) og til slutt en klarlakk (lysest). Men ikke klemme pennies og mister dollar. Hvis du bruker en klarlakk, så er det klart at du vil ha en meget høy kvalitet finish. I så fall er det mest fornuftig, gitt kostnad av maling, til våren for en spray pistol med utskiftbare tips, som bør inkludere en 1,2 millimeter tips for påføring av klarlakk.
5

Velg en luftkompressor som oppfyller kravene i pistolen. Selvfølgelig må du faktor i luft kompressor specs når du velger din pistol. Sprøytepistoler er vurdert av CFM (kubikkfot per minutt) på et gitt psi (lufttrykk i pounds per kvadrattomme). Velg en spray pistol som ikke krever overdreven CFM eller psi, så du slipper å kjøpe en verdensklasse luftkompressor bare for å holde tritt med den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91830.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars