Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan lage en Honda Fast

Honda biler er svært populære på grunn av sin rimelige pris og også på grunn av den enkle tilpasning. Mange gjennomføre kosmetiske endringer eller strukturelle oppgraderinger for å forbedre bilens ytelse. På grunn av en Honda bilens fleksibilitet, er det mulig for alle å installere nye deler for å øke hastigheten. Instruksjoner
en

Bestem budsjettet. Det er mulig å tilbringe et par hundre dollar eller enda så mye som hundretusener av dollar for å forbedre bilens hastighet.
2

Sett inn en ny chip. En brikke vil forandre programmeringen av bilens motor og vil øke den totale hestekrefter. Chips kan variere fra litt over $ 200 til over $ 1000.
3

Installer et nytt luftfilter eller inntak montering. Hver av disse vil tillate motoren å ta inn mer luft og vil skape ulike nivåer av drivstoff og luft blanding. Dette skaper en kraftigere forbrenning og vil øke bilens hastighet.
4

Installer en lystgass kit. Nitrogenoksid er en kald, tung gass som inneholder en større konsentrasjon av oksygen, og når de pumpes inn i en motor, gir det for økt forbrenning. Som et resultat, kan det dramatisk øke bilens hestekrefter.
5

Installer en ny body kit. Noen typer materiale som karbon fiber er ekstremt lette i forhold til tradisjonelle outfittings. Som et resultat, kan de øke både smidighet og topphastigheten på bilen din.
6

Installer en oppgradert eksosrøret. Bedre rør vil tillate eksosen å la motoren mye raskere, noe som i sin tur vil vil tillate motoren å forbrenne drivstoff med økt hastighet. Denne prosessen vil resultere i produksjon av større energi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91957.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars