Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan male en bil med en HVLP pistol

Med skiftende miljølover, må malere venne seg til nye verktøy for å praktisere sin handel. De gamle maling sprøytepistoler brukes av malere overalt gir vei til High Volume Low Pressure (HVLP) sprøytepistoler. Mens metode for maleriet forblir lik, er lufttrykket i disse nye våpen forskjellig, som er oppsett og drift. Du trenger
Sandpapir
Vann og vaskemiddel
maskeringstape
Masking papir
barberblader
Olje og fett remover
rene filler
Tack kluter
beskyttende maske
Paint dress
Air kompressor
HVLP pistol
Primer
Paint
Vis mer Instruksjoner
Forberedelse til Paint
1

Forbered kjøretøyet. Sand hele overflaten som skal males med 180-sandpapir slik at malingen vil bindingen riktig.
2

Vask bilen din. Bruk et godt vaskemiddel for å fjerne alt fett og olje fra overflaten. Selv et fingeravtrykk kan ødelegge maling jobb. Når bilen har tørket helt, bruk en ren klut og gå over hele bilen med en kvalitet voks og fett remover.
3

Mask bilen. Når bilen er helt tørt, gjelder maskering papir over glass, dekk og hver eneste del av bilen som du ikke kommer til å male. Bruk maskeringstape for å holde papiret på plass. Trim trange steder og skarpe kanter med et barberblad. Husk kvaliteten på maling jobb begynner med riktige forberedelser. Ta deg god tid og gjøre det riktig.
Painting the Car
4

Trekk bilen inn i malingen messe. Like før maling, gå over hele bilen med en tack klut. Dette er en klebrig stoff som fjerner alt av støv og forurensing fra bilen din. Juster lufttrykket på tuppen av HVLP pistol til 10 psi. Du må kanskje justere luft kompressor innstillingene for å få de riktige pistol innstillinger.
5

Primer bilen. Ta på deg beskyttelsesklær og maske. Bland primer til produsentens spesifikasjoner og hell den i HVLP pistol. Dekke hele bilen med lys, passerer selv som overlapper med 50 prosent på hver passering inntil bilen er dekket. La den tørke. Når tørket, gå over hele bilen med en 400 - eller 600-sandpapir og igjen tørke ned bilen med en tack klut
6

Påfør malingen.. Etter å blande maling til produsentens spesifikasjoner og sette ditt spray pistol på de anbefalte innstillingene, starter på toppen av bilen, sprøyting lys, går selv med maling som igjen overlapper med 50 prosent. Dekk til kjøretøy og la malingen tørke i henhold til produsentens anbefalte tiden mellom strøkene. De fleste biler vil kreve to eller tre strøk med farge.
7

Fjern maskering papir. Etter at malingen har tørket til produsentens anbefalinger, fjerne maskering materialer og fjerne bilen fra maling messe. Følg maling produsentens anbefalinger for rasping og polering den nye fabrikken farge maling jobb.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91786.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars