Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan bygge en Custom Car Body

Building tilpassede biler er en hobby som har vokst gjennom årene til et verdensomspennende fenomen. Finne og restaurere gamle biler, sammen med å endre eksisterende rammer og kroppen stiler for å lage egne biler, er en lidenskap for mange. Hvis du er noen som har blitt rammet av feilen, er det en rekke veier du kan forfølge. Tilpasse en bil kroppen er en utfordrende oppgave som krever spesialiserte verktøy, men sluttresultatet er en bil ulikt noe annet på veien. Instruksjoner
en

Planlegg utforming i forkant av faktisk bygge rammen. Begynn med skisser utført for hånd eller på datamaskinen, og polere dem til perfeksjon, slik at de kan brukes som en referanseramme for de foreløpige utforming stadier. Videre designprosessen ved å lage glassfiber former og utsparinger for å teste mot rammen, når du har det.
2

Plukk en ramme som vil hjelpe deg å finne konturene du trenger for kroppen arbeidet du har sinnet. Ulike rammer har forskjellige stiler, og siden rammen er grunnlaget, må du sørge for at det er noe som kan tilpasses dine spesielle syn. Tilpasse rammen om nødvendig å avgrense enkelte områder som mer vinkel jern mounts foran og bak på bilen for tilpassede støtfangere, ved hjelp av skjærebrenner for å kutte metall og sveiseren å sveise dem på plass.

3

Purchase prefabrikerte paneler for å montere på rammen av bilen og endre dem slik du ønsker. Lag dine egne paneler med metall, glassfiber eller hva annet materiale du velger, og montere dem til rammen på bilen som du er ferdig. Sveise alt på plass, og male alle de grove flekker av kroppen.
4

sandblåses slik at hele kroppen av kjøretøyet å skure overflaten så ren som mulig før maling. Påfør ønsket maling (og primer hvis nødvendig) og la det tørke. Fullfør detaljering bilen og legge til logoer, tilpassede håndmalte design eller annet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91982.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars