Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan få tilpasset Bil Hood Ornaments

Hood ornamenter er også kjent som "maskoter" i Storbritannia. Akkurat som en maskot gjør, holder metall stykke foran på bilens panser en symbolsk betydning, som representerer hurtighet, smidighet, utholdenhet eller en rekke andre kvaliteter. Bilprodusenter designe sine egne smykker som skal selges med sine biler selvfølgelig, men når du har din bil, er det ingen grunn til at du må bruke sitt symbol. Flere selskaper har spesialisert seg i å lage hette ornament tilpasset til å representere deg og hva egenskaper du vil at bilen til mester. Instruksjoner
Hvordan Få Custom Car Hood Ornamenter
en

Surfe på internett, delta på bilen viser og komme til en beslutning om hva objektet du ønsker å pryde forsiden av kjøretøyet. Dette er viktig fordi en tilpasset hette ornament kan være ganske en investering, og du ikke ønsker å designe og montere en skiløper og deretter innse at du er faktisk mye mer av et snowboard fan av neste år. Maskoter Unlimited er en Rhode Island-basert selskap som har gjort et navn for seg selv som den fremste produksjon av tilpassede hette ornamenter i USA.
2

Sketch din design. Det er viktig at du visualisere hva du håper ornament vil se ut. Hvis mulig, skanne dette bildet, eller et bilde som ligner på det. For eksempel, hvis du ønsker din ornament å være en miniatyr kopi av hunden din, kan du bruke et digitalt bilde av ham som er veldig klar.
3

Epost din valgte produsent eller nettside. Vanligvis vil du ikke være i stand til å gjøre bestillingen på nettet, som selskapet trenger for å snakke med deg angående de nøyaktige spesifikasjonene for bilen din og din design. Giveren du velger å jobbe med vil ha en kopi av tegningen du laget eller eller noen form for bilde å jobbe med, så send dette til dem etter at telefonen konsultasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91933.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars