Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik konverterer en Van til en mobil Camper

Konvertering en varebil for den store utendørs kan være mye billigere enn å kjøpe en bobil. Og du kan tilpasse den akkurat slik du ønsker. Det er noen grunnleggende trinn som må utføres ved konvertering gjennomsnittlig varebil. Du trenger
varebil
en stikksag
snekring verktøy
møbler og inventar
gummi montert vinduer
bolig isolasjon
polyetylen (fuktsperre)

Vis flere instruksjoner er
en Mobil bobiler fantastisk for de villmarksområder ikke er tjent med hoteller.

Når du kjøper bilen, husker du prøver å spare penger. Sammenligne prisen på beslag og van seg med en klar gjort bobil. Det er ingen minimum eller maksimum budsjett. Hvis alt du ønsker er en seng, sete og et skap, vil det ikke koste mye i det hele tatt.
2

Deretter kan du sette gummi montert vinduer i van din. Skjær et hull i van med stikksag. Sett gummi på metallsaltet. Sett vinduet inn i gummi. Sett vulsten inn i gummien. Forsegle den med vindskjerm tetningsmasse. Andre typer vinduer kan installeres, men disse er de anbefalt av entusiaster fordi de er relativt enkelt.
3

å isolere og linjen din van, først fjerne eksisterende paneler fra van . Slot bolig isolasjon bak disse, og deretter legge polyetylen og erstatter de eksisterende paneler. Du kan trenge nye kryssfiner paneler for tvilsomme områder og hvor du trenger noe sterkere å bolte møblene på.
4

Når du installerer varmeapparatet og elektrisk system, husk en andre 'fritids batteri' bør installeres enten i motoren eller i nærheten, hvis du planlegger å bruke lys eller lytte til musikk i van din. Den fritid batteri kan lades fra kjøretøyets vekselstrømsgenerator, og kan brukes som et alternativ hovedbatteri bør den andre svikter. En ovn kan også være en viktig og skal monteres før du setter noen skap eller senger i.
5

du trenger å passe møblene til van din. Møbler kan være skreddersydde, i kit form, eller konstruert av deg - avhengig av dine snekring ferdigheter. Du vil vanligvis kreve en seng plattform, benk, skap, et bord og en vask og komfyr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91932.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars