Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan sette opp Air Systems for Auto Paint

Moderne maling båser for bilproduksjon og ettermarkedet tilpasning er komplekse, miljømessig kontrollert systemer. Malingen messe har regulert vind, leveres til to uavhengige systemer. Et høyt volum, strømmer filtrert, og fullt regulert lufttilførsel gjennom standen og trekker maling røyk ut av arbeidsområdet. Et sekundært gir komprimert luft som driver påføring av maling utstyr. Du trenger
regulert, justerbar høy-volum lufttilførsel
Høyt volum HVAC-systemer og miljøkontroller
Aluminum ventilasjonskanaler
Utskiftbare maling partikkelfiltre
kommersiell eller industriell luftkompressorer, med en minimum 60 gallon trykkluft tank
Trykkluft slanger
Trykkluft høyt volum høytrykk spray guns
Trykkluft spray pistol søknad tips
Vis mer Instruksjoner
Compressed Air Supply for maleri utstyr
en

Velg en kompressor med minimum 60 gallon kompressor tank. Trykklufttilførselen må være i stand til å levere en ensartet lufttrykk til sprøytepistolen, mens under konstant bruk. Hvis trykkluft trykket synker betraktelig i løpet av programmet, vil belegget konsistens bli kompromittert.
2

Velg maling sprøytepistoler egnet for den enkelte søknad. Kommersielle sprøytepistoler har utskiftbare tips for å gi optimale spray vilkår for et mangfoldig belegg universet.
3

Kontroller strømkilden for den kommersielle luftkompressor er vurdert for de enkelte kompressorer kraftbehov. Kommersielle luftkompressorer er ofte drevet av 220V, eller multi-fase elektriske kretser. Strømkretser som er undervurdert for kompressor krav kan overopphetes, og mislykkes under bruk.
Ventilasjon Air Supply for Environmental Kontroll
4

Velg høyt volum, justerbart avtrekk utstyr for å gi luft til malingen standen. Miljøforholdene i malingen messe må forvaltes slik at den gir optimale maleri forhold. Frisklufttilførselen trekker maling røyk og over spray bort fra lakken og maleren med et høyt volum eksosventilasjonssystem. Innkommende luft må vedlikeholdes av VVS-utstyr ved riktig temperatur, mye som temperaturen i et boligområde hjem.
5

Identifiser hvilken stil av maling messe vil gi optimale maleri forhold for den spesifikke applikasjonen. Maling messe design er klassifisert av typen luft utkast opprettet i anlegget. Ventilert lufttilførsel kan gi en downdraft, et kors utkast eller en re-sirkulert lufttilførsel. Hver av disse maling messe stiler tilby ulike funksjoner og fordeler. Den type deler som skal males, vil volumet av maling arbeidsplasser planlagt, og de ytre miljøforhold påvirke beslutningen om hvilken type maling messe vil gi de beste resultatene.
6

Forskning OSHA og EPA krav til ventilert luft utslipp, og eventuelle krav om tilstedeværelse av hydrokarboner forurensing. Med økende EPA og statlige reguleringer, må malingen messe eksosutslipp i samsvar med alle lokale og føderale myndigheter ren luft forskrifter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92093.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars