Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Color Teknikker for Maleri Autos

Bruke farge teknikker når male bilen din kan gjøre det ser virkelig utmerker seg. Enkelte biler har signatur farge stiler som passer denne modellen best. Du kan velge å endre fargen på bilen med gode fargevalget teknikker for å tilpasse den og gjøre den skiller seg ut. Metalliske farger

Bruke metallic farge maling kan gjøre noen bilen ser ut som ny. Metalliske farger er brukt i de fleste nyere auto-modeller. De er bruker mye på klassiske biler som har blitt restaurert og brukes til bilen viser. Metall flak i de metalliske auto maling er oppsiktsvekkende i lys og i alle farger.
Striping og Flames

Du kan legge tilpasset farge til bilen din med forskjellig farget pin striping. Pin striping legger personlig stil til bilen din med forskjellige design som kan kjøre ned på siden av kjøretøyet eller bare et bestemt område. Racing striper er ofte malt på sports biler eller lastebiler. De er to striper som går fra hetten helt inn til baksiden av bilen, og er en annen farge enn kroppen. Vanlige fargekombinasjoner er blå med hvite striper eller gult med sorte striper. Flames er ofte lagt til biler i mange forskjellige farger, så vel. De brukes mye på klassiske biler og hot rod biler å legge til stil.
Chameleon Maling

Chameleon malinger er tilpasset maling som er to farger som falmer fra den ene til den annen avhengig av belysningen. De er dyrere enn metallic eller grunnleggende farger. De har en slags holografisk se til dem og er virkelig oppmerksomheten fanget i lyset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91867.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars