Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Typer frontruter

Bil frontruter en del av en bils sikkerhet tilbakeholdenhet system. Hvis du ikke er forsiktig i ditt valg av frontruten, kan det resultere i en ulykke som kunne vært unngått. Hvis du er interessert i å ta det ekstra skrittet når det kommer til sikkerhet, så oppmerksomhet til modellen frontruten på bilen din er oppmerksom på. Hva en frontrute er laget av

Frontruten er laget av et slitesterkt form av glass, noe som oppnås ved å bli sammen to glassplater med polyvinyl butyrate. Dette er limet som holder glasset ark sammen og skaper en sterkere frontruten som ikke vil smuldre i stykker i tilfelle en ulykke. Så sterk glass hindrer generelt eksterne gjenstander kommer inn i bilen og reduserer sjansene for en passasjer som blir slengt ut i tilfelle av en innvirkning. Det bidrar også til å redusere mengden av sollys som skinner inn i bilen og soundproofs bilen i liten grad.
Erstatning Frontruten Typer

Når det er en bulk eller sprekk i frontruten, er det ofte tvil om det bør byttes ut eller repareres. Når du skal bytte ut en frontrute du kan melde deg på originalt utstyr. Dette betyr i utgangspunktet at du kjøper et glass fra en plass i kontrakt med skaperne av akkurat din bilmodell. Dette er den best mulige valg siden dette glasset vil ha passert strenge tester i form av sikkerhet ved bilprodusenten. Noen frontruten merkevarer er Guardian, PPG og Carlite.

Et annet alternativ er ettermarkedet frontruter. Disse er laget av de som ikke er i kontrakt med bilprodusentene, og deres krav til sikkerhet kan være tvilsom. Disse typer frontruter er ofte rimeligere.

Spesielle typer frontruter
p Det er flere add-ons tilgjengelig for frontruter, som for eksempel film. Dette tynn gjennomsiktig film vil hindre glass rusk fra dusjing på deg i tilfelle en ulykke. Det gjør også frontruten ripebestandig. En farget frontruten bidrar til å isolere interiøret i bilen og gir UV-beskyttelse. Oppvarmede frontruter for baksiden av bilen smelter snø og is av glasset.

Wiper-mindre frontruten bruk trykkluft i stedet for vann for å rense skitt og støv. Noen high-end biler leveres med head-up display (HUD) som er innebygd i frontruten. En HUD gjenspeiler målingene som gass, kjørelengde og hastighet på frontruten. Denne funksjonen kan slås av og på etter ønske.

Frontruter kommer også med mulighet for lys og regnsensor, samt evnen til å avrime ditt glass. Lys-og regnsensor slår automatisk slå av lysene og vindusviskere på eller av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91780.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars