Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Baja en VW Bug

Slå en Volkswagen Beetle i en dune buggy er en av de eldste hot-rod prosjekter fortsatt mye engasjert i dag. Det blir ofte gjort av eierne av tidlig-modell, ikke-restorable biller. Generelt kjøretøy årets modeller fra 1940 til 1960 ikke blir brukt til dette formålet, men 1970-modellene er alle fritt vilt. Mange av de 1970 modellene er fortsatt tilgjengelig i Texas og Arizona fordi produksjon av Volkswagen Biller flyttet til Mexico etter 1970. Du trenger
Bajonettsag med metall sagblad
3/8-inch stasjonen socket satt
Aftermarket hjul utstyrt med snø eller skitt dekk
Jack står
Automotive jack
Fire -way breaker bar
Spring kompressor
Heavy kjede
4 støtdempere
to lift Springs Hoteller to suspensjon blokker
Vis flere instruksjoner
Fjern de Skjermer, støtfangere, og bagasjelokk
en

Support bobla på bukker, deretter fortsette å ta ut fendere, både foran og bak. De holdes på plass med en serie av bolter å feste dem til hoveddelen av bilen. Kutt ledningene til front-og baklys, beholde ledningene, fordi du vil omdirigere lysene senere. På eldre biler, kan boltene være rustet på plass. Bruk bajonettsag hvis du må, men husk at fendere på klassiske VW Biller som er restorable kan videreselges for å finansiere prosjektet.
2

Fjern støtfangere ved unbolting dem fra støttebrakettene, både foran og bak. Beholde gode støtfangere, bare kutte dem av hvis det er nødvendig.
3

Fjern koffertlokket ved å trekke pinnene fra hengslene plassert på toppen av stammen.

Sett på hjul og dekk, fjæring og Eksos
4

Fjern aksjen hjul og dekk, beholder slepe nøtter
5

Bytt nødvendige suspensjon komponenter som for eksempel sjokk dempere og fjærer, velger høyere fjærer for å øke kjørehøyde av bobla. For å fjerne fjærer, holde dem på plass med tung kjetting for å hindre ulykker, og deretter bruke våren kompressor for å fjerne dem, da erstatte de gamle kildene. Ta kontakt med en profesjonell hvis du er ukjent med våren fjerning og utskifting prosedyre, som det kan være farlig. Hvis du har tenkt å løfte suspensjon, bruk hjuloppheng blokker på de bakre bladfjærer og installere dem i henhold til produsentens instruksjoner.
6

Bruk bajonettsag å fjerne aksjen eksos. Mål 5 inches fra topp flens og gjøre kutt. Installer høylytte eksos i en 45-graders vinkel oppover i henhold til produsentens instruksjoner.
7

Installer de nye felger og dekk, skru ned til mutrene, og fjern Beetle fra bukker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92119.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars