Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan bruke Pearl Additive i Auto Paint

Pearl maling har eksistert siden 1950 da bilen customizers var ute etter å legge karakteristiske utseende til sitt arbeid og lagt bakken skjell til maling deres. Bevegelsen vokste, og i dag produserer auto bruke perler som er syntetisk laget og produsert av store auto maling produsenter. High-end luksus biler er ofte brakt til markedet med perle maling jobber. Selv utfordrende å produsere en kvalitet perle finish, gjør allsidigheten til produktet det håndterbare og tilbyr flere trinn hvor feil kan rettes. Du trenger
Spray pistol
Kompressor
Vis flere instruksjoner
en

Blend en av de mange perle farger med base coat og spay den tilpasset maling direkte over klargjorte overflaten. Dette vil legge en perle effekt på en mer subtil måte enn noen andre trinn. Det vil imidlertid gjøre grunning vanskelig å matche med mindre nøye dokumenterte registreringer av mengder av hver ingrediens holdes.
2

Opprett en mid-pelsfarge med perle lagt inn, og mist den over grunnfarge. Velg en gratis farge, vanligvis en lysere nyanse, for mid-coat og redusere det med tynnere. Også blande en farget perle pulver som forbedrer fargevalget inn i mid-frakk og spray flere lette strøk over grunnfarge. For eksempel, en svart base coat som blir til dis med en mørk blå mid-frakk som inneholder blå pearl fungerer godt og har en dramatisk farge-shift som lyset endres.
3

Mix perle direkte inn i en klarlakk. Pearl er allsidig og er lett blandes i klarlakk for endelig sprøyting. Gull eller hvit perle fungerer godt i et klart og er et godt valg for å legge den siste finpussen til en hvit perle maling jobb. Arbeide med maling pistol for å legge til flere blandinger av perle og klare i løpet fender flairs vil også legge til høydepunkter. Vær forsiktig, men ikke å konsentrere perle slik at det virker ute av balanse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92080.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars