Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan lage din egen Paddle Shifter

Formula One - uten tvil høydepunktet for motorsport - har vedtatt hendler som standard utstyr. Flat padleårer kontrollert av fingertuppene er montert bak ni og tre posisjoner på rattet. En svak inndata, vises å gire opp på den ene siden og gir ned på den andre siden, uten behov for koplingen. Men disse systemer er mer enn en inndataenhet, virker de i kombinasjon med en avansert sekvensiell overføring. Du kan gjenskape ideen i en vogn drevet av motorsykkel motor som allerede har en sekvensiell girkasse, eller du må konvertere til en. Installasjonen tilpasser egentlig en high-end motorsykkel drag racing luft shifter å tillate både gire opp og nedgiring evne. Du trenger
Motorsykkel speed shifter kit
Dreiebenk /Mill
1/4-tommers aluminium plate
skiftenøkler
Skrutrekkere
Wire trimmere
Vis flere instruksjoner
en

Installer en luft Shifter stempel på skiftet arm av noen sekvensiell girkasse. Sørg for at monteringen vinkel eller aksen av stempelet er på linje med flyet av skiftet armlengdes reise
2

Monter luft Shifter kontrollboks i en praktisk og beskyttet sted -. Ikke for nær for ekstrem varme. Den kan monteres i motorrommet eller i cockpiten på bilen.
3

Kjør ledningene fra styreenheten til luft skift stempel. Sørg for at det er ryddig og ut av veien. Bruk zip bånd for å feste den til å ramme medlemmer så det vil ikke bli skadet.
4

dikte to flate årer. Du kan bruke 1/4-tommers aluminium plate. Med maskin skruer, montere hengsler på baksiden av padleårer slik at en del av padle er utkraget over hengslene å aktivere luften Shifter shift-knappene.
5

dikte montasjeplater på undersiden av styringsgruppen hjulet for å huse luften shifter er opp /nedgiring knapper.
6

Monter padleårer slik at en finger pull cantilevers padle over hengslene, deprimerende den gire opp-knappen på den ene siden og opp-/nedgiring på den andre side.
7

Wire kontrollboksen til skift-knapper, og har nok slakk ledning for å slå hjul. Wire kontrollboksen til coilene så det kan kutter tenningen signal for et øyeblikk.
8

Wire kontrollboksen til gass solenoid og gass armaturen til automatisk "blip" på gassen på downshifts .
9

Program kontrollboksen å tune hver inngang, slik som gasstilførsel og tenning drepe spesifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91609.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars