Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik Nivå A Bus

Busser er ment å bære store mengder vekt over bakhjulene. Dette betyr at deres suspensjon er satt opp for å gi den største mengden av bevegelse mulig mens resterende stiv. For å rette en single-akslet buss for eksempel en gammel skolebuss, må du fjerne ett eller flere av bladene fra de bakre fjærer. Selv om dette vil effektivt senke det bakre av bussen og nivå den generelle ri høyde, vil det også i betydelig grad redusere bussen av lastekapasiteten. Når du bygger en hot rod skolebuss, men det er virkelig ikke noen annen vei å gå. Du trenger
Hjulkiler
Bus heis eller gaffeltruck
Muttertrekker
Heavy-duty bukker
Vis flere instruksjoner
en

Block forhjulene på bussen med hjulblokker å hindre den fra å rulle mens du arbeider med den. Deretter heve den bakre enden av bussen med en buss heis eller en gaffeltruck inntil bladfjærer er helt pakket, men dekkene er fortsatt berører bakken.
2

Plasser en heavy-duty jack stå under hver side av bakakselen av bussen for sikkerhet.
3

skru fra hverandre bladfjærer fra akselen med muttertrekker, og deretter skru fra hverandre foran og bak sjakler av hver av de bladfjærer å fjerne dem fra bussen. Avhengig av året og kapasiteten til bussen, kan disse være meget tunge. Har en assistent til å løfte og flytte fjærene.
4

Fjern senterbolten av bladfjærer en om gangen med muttertrekker. Dette vil løsne de enkelte bladene og tillater deg å fjerne dem. Fjern de korteste to bladene fra kildene, og deretter erstatte senterbolten inn i bladfjærer med muttertrekker.
5

Monter bladfjærer inn på bussen med de to korteste bladene fjernet. Vær sikker på at alle tilkoblinger er tette, og at U-boltene som holder akselen til midten av bladet våren ikke er løse.
6

Fjern bukker fra undersiden av akselen, og deretter senke bussen ut av bussen lift eller gaffeltruck. Bussens bakre enden skal nå sitte merkbart lavere, hvor som helst mellom 6 og 8 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91606.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars