Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Take Off Gap Guards på en Ranger

Gap vakter beskytte mellomrommet mellom Ford Ranger er rammen og den nedre delen av kroppen. De hindrer steiner og annet rusk fra å delta i denne delen av rammen og bidra til å kontrollere luftstrømmen under bilen. De er ofte laget med en forsterket polymermateriale som simpelthen er boltet til undersiden av kjøretøyet. Fjerning av disse gap vakter er nødvendig når du installerer en ettermarkedet body lift på Ranger. Du trenger
Floor jack
3/8-inch stasjonen socket satt
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Jack opp baksiden av Ford Ranger å gi deg selv ytterligere tilgang til gapet vakter bak bakhjulene. Du vil se dem mellom rammen og den indre hjulet godt av lastebilen.
2

Fjern boltene som holder gapet vakt på plass mot kroppen av lastebilen. På Rangers bygget etter 1993, men er disse gap vakter holdt på plass med ribbet plast holdere som ikke har et hode på dem. Disse er fjernet ved å lirke dem opp med en tang og trekke dem ut av hullet der de er installert.
3

Fjern gap vakter fra bak bakhjulene når beslagene er fjernet, og deretter senke lastebilen ut av gulvet jack. Når dette er ferdig, for å jekke opp fronten på lastebilen fjerne gapet vakter fra bak forhjulene.
4

Fjern beslagene som holder gapet vakter på forhjulene på plass, og deretter Fjern den fremre gap vakter på samme måte som du fjernet de bakre gap vakter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91605.html

Previous: No
Next:

tilpassede Cars