Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik tilpasser Honda Fire Wheelers

En fire hjuling, også kjent som en All Terrain Vehicle (ATV), er et motorisert kjøretøy konstruert for å kjøre på fire lavtrykk dekk. Det er egnet for terrengkjøring, og kan brukes til jordbruksformål og skogbruk formål samt rekreasjonsområder turer siden det kan takle en rekke terreng typer. Honda gjør både nytte og fritidsaktiviteter ATV og lar deg tilpasse dem på nettet før du kjøper. Instruksjoner
en

Gå til Honda Motor Sports hjemmeside. På bunnen av siden, vil du finne flere typer kjøretøy som dual sport, sti, motocross og mer. Velg enten "ATV Sport" eller "ATV Utility" avhengig av kravet om fire hjuling.
2

Klikk på den røde "Kom i gang"-knappen. Hold musepekeren over hver ATV på siden for å lese sine grunnleggende spesifikasjoner. Dette vil hjelpe deg å velge riktig ATV. Når du har bestemt deg for hvilken du vil tilpasse, klikker du på "Vis Models"-knappen.
3

Klikk på "Bygg din ATV" på neste side.
4 < p> Velg en farge boble fra siden for å vise din ATV-modellen i den aktuelle fargen. Klikk deretter på "Next"-knappen for å fortsette å "Tilbehør".
5

Velg en kategori for å vise kategorier av tilbehør elementer, slik som "Cargo" eller "beskyttelse". Eventuelt kan du klikke "Se alle Tilbehør". Du vil da bli vist tilgjengelig tilbehør som rack-bag, bakramme skliplate, trekkrok kit og mer.
P Hvis du vil legge til en bestemt tilbehøret, velger du av i boksen ved siden av navnet.

6

Klikk "Next". Du vil da bli vist den tilpassede ATV oppsummering som inneholder dine spesifikasjoner. Du kan skrive sammendraget ut for dine poster. Hvis du ønsker å kontakte en Honda-forhandler, klikk på "Be om et tilbud."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92002.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars